Kenapa Saya pilih Shaklee sebagai Suplement Harian semulajadi dan menjadi pendapatan tambahan

Mengapa saya Siti Zubaidah binti Basrah memilih untuk terus bersama Shaklee selain telah jatuh cinta pandang pertama setelah mengamalkan Alfalfa iaitu produk pertama yang saya cuba dan terus xcited nak cuba pelbagai produk lagi dan ternyata Shaklee memang tidak pernah mengecewakan.

Produk Shaklee ternyata lebih flexible dan boleh dikatakan multipurpose kerana boleh digunakan dari peringkat bayi, dewasa hinggalah otai :)

Insyallah jika diizinkan oleh nya pendapatan ini bertukar kepada punca pendapatan tetap pula. Amin.

Berikut metupakan ringkasan kenapa saya memilih Shaklee sebagai suplement semulajadi harian untuk seisi keluarga dan sebagai pendapatan sampingan.

1) Dijamin Halal. Shaklee telah mendapat pengiktirafan halal daripdada ISA (Islamic Services of America)

2) sebuah syarikat yg kukuh, berkrediibiliti kerana telah lama bertahan selama 57tahun didunia..

3) sistem MLM yg bersih dan adil kerana dalam shaklee tiada istilah upline kaya downline kerja lebih upline boleh goyang kaki...tiada istilah ini kerana dalam shaklee siapa buat lebih dia dapat lebih. Walaupun sudah menjadi pangkat master tetap kena buat sale.

Lagi menariknya jika kita ada downline dan kita boleh didik downline kita jadi supervisor kita akan dapat bonus leadership dari Shaklee.

4) ini ialah bisness kita sendiri dan boleh diwarisi oleh anak anak kita untuk memperluaskan lagi empayar perniagaan.

5) bonus nya akan ditukar kepada RM dan tidak ada had limit. Maka kita sendiri pilih mahu jadikannya sebagai pasive income atau active income. Tepuk dada tanya selera.

6) mempunyai peluang perniagaan yang luas. Ini kerana semua orang mahukan kesihatan dan kecantikan. Selain boleh amalkan suplemen untuk diri dan keluarga kita secara tidak langsung dapat membantu orahng lain dengan menawarkan produk yang bermutu dengan nilai yang hebat.

Kesihatan sangat penting dan berharga. Semasa sihat kita tidak perasan kepentingan kesihatan bila sakit datang barulah terasa pentingnya kesihatan. Kalaun kita tidak sihat cantik pun tidak guna..uhuuu

7) yuran keahlian yang tidak masuk akal. Hanya RM65 boleh dapat semua keistimewaan dan seumur hidup. Tidak perlu renew :)

8) paling bagus tidak perlu beli stok banyak-banyak. Bila ada order baru beli di stokis dan tidak perlu juga keluar modal sebab barang hanya akan dibeli selepas pembayaran dibuat.

Cuma perlukan modal sekeping hati yang kental dan semangat yang terus membara untuk berjaya...bukannnya semangat yang lemah dan hangat hangat tahi ayam, lepas kena kondem atau sale tidak memberangsangkan terus feeling sad and down macam nak koma...ohohoo

Jadi jangan berhenti terus merangkak bertatih berjalan dan berlari beserta dengan doa yang penuh berharap dan tiada jemu.

9) perniagaan yang sangat mesra untuk ibu ibu kerana merupakan jenis perniagaan yang boleh dilakukan di hujung jari. Shaklee ada pembelian online dan terus dihantar ke alamat yang diberi. Jadi kalau belum ada lesen memandu tiada masalah...hihihiii

Bukan ke ini memang impian ramai orang untuk bekerja sendiri dan kebebasan masa sendiri

10) tiada masalah kerugian, stok melambak tidak dijual, kerosakan barang dan sebagainya kerana kita hanya membeli bila ada order dan setelah customer membuat bayaran

11) untuk pengetahuan sejak 5 dekad lalu Shaklee telah memperolehi pensijilan Climate Neutral. Iaitu produk yang MESRA ALAM. Jadi kita sokong shaklee kita juga turut menjaga alam sekitar!!

Jadi tunggu apa lagi, mari sertai saya dan rakan-rakan. Daftar tanpa ragu ragu :)

Wassap/sms 019-5522329
Shaklee SID sekitar Seri Kembangan, Putrajaya, Cyberjaya, Sepang, Dengkil, Bangi, Bukit Jalil dan seluruh malaysia