Perniagaan Internet Paling Mudah Tanpa Risiko


JOM Mula kan Perniagaan Online DENGAN SHAKLEE

1. Teringin nak buat bisness online tapi tak ada modal besar?
Pilih la shaklee sebab shaklee tak perlukan modal yang besar, cuma daftar ahli saja dan Tak Perlu keluar mod untuk Simpan Stock

2. Saya tak tahu nak berbisnes.Malu nak bercakap atau nak promote barang? Tak tahu berbisness bukan halangan. Saya akan ajar dari mula bagaimana untuk anda memulakan bisness ini dari bawah sehingga anda berada di tempat selesa!

3. Tak ada masa nak pos barang, nak beli barang shaklee dan Tak tau memandu kereta? Dengan shaklee anda boleh lakukan perniagaan ini 100% secara online. Iaitu tak perlu pun ke pejabat pos atau ke branch untuk ambil barang.

4. Betul ke buat bisness Shaklee boleh dapat ribuan ringgit sebulan?
Ya Betul. Syarat nya anda adalah seorang yang Yakin dan Tidak Mudah Putus Asa, Rajin dan Mahu belajar perkara baru. Jika anda Yakin, Bukan saja Ribuan, malah berpuluh ribu juga bukan lah Mustahil.

Dan

Jika semua di bawah ini jawapan nya Ya,  anda harus cepat Hubungi saya untuk mula kan Perniagaan Online anda.

  • Anda mahu bonus dalam bentuk Cash di tengah bulan? 
  • Ingin membantu suami?
  • Ingin menaiktaraf tahap kewangan keluarga?
  • Ingin memenuhi keperluan ibu bapa dan anak-anak tanpa berkira-kira?
  • Ingin membeli apa sahaja tanpa perlu berkira-kira?mahu menjaga anak anak sendiri sambil menjana pendapatan hanya dari rumah? 
  • Melakukan perniagaan online yang sangat mudah tanpa modal yang besar?
PM saya.. jika anda ingin berubah. saya hanya membantu tunjukkan jalan dan selebihnya anda usahakan.

Shaklee bukan skim cepat kaya tau.. hari ini joint bulan depan dah dapat berpuluh2 ribu.
NO! Shaklee bukan macam tu!

Bonus yang kita dapat adalah hasil dari apa yang kita buat. Siapa yang buat lebih dia dapat lebih. Mudah saja. Semudah, Just Do It.

Perlu ke Kekalkan point untuk kekal kan keahlian dalam Shaklee?
Dalam Shaklee, setiap pembelian produk, anda akan disertakan bersama point (UV). UV yang terkumpul pada setiap akhir bulan akan ditukarkan kepada bonus dalam bentuk wang.
Yes! Inilah kelebihan anda bersama Shaklee. Anda mampu menjana pendapatan sampingan dengan mudah.

Bagaimana kalau saya tidak mahu berniaga cuma mahu makan Vitamin sahaja untuk memenuhi keperluan Nutrisi sendiri?
Tiada masalah. Anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee untuk mendapatkan produk hebat dengan harga ahli dan berjimat 25% untuk mana-mana produk shaklee.

Bagaimana untuk kekal sebagai ahli?
Tiada sebarang syarat. Anda tidak perlu membuat pembelian minumun setiap bulan untuk kekal menjadi ahli Shaklee. Tiada kerisauan. 

Apa yang diperlukan sekiranya saya nak daftar sendiri di branch?
Anda memerlukan seorang ahli yang telah berdaftar dengan Shaklee sebagai Upline. Dialu-alukan untuk menggunakan ID saya 1087553 dan isi borang di cawangan yang anda kunjungi.

Keistimewaan menjadi ahli Shaklee!

Dengan menjadi ahli Shaklee dan mendaftar di bawah saya, selaku Distributor Shaklee yang sah dengan Shaklee ID: 1087553 ialah anda mendapat jaminan keistimewaan yang saya tawarkan kepada anda iaitu:

1. Dinaungi Masters Coordinator tersohor.
2. Sokongan berterusan.
3. Tutorial secara online.
4. Kelas dan coaching offline.
5. Seminar dan gathering.
6. Tips perniagaan daripada Masters berpengalaman.
7. Pelbagai aktiviti menarik.

Bagaimana nak mendaftar sebagai ahli @ pengedar Shaklee?
Keistimewaan menjadi ahli Shaklee!

Dengan menjadi ahli Shaklee dan mendaftar di bawah saya, selaku Distributor Shaklee yang sah dengan Shaklee ID: 1087553 ialah anda mendapat jaminan keistimewaan yang saya tawarkan kepada anda iaitu:

1. Dinaungi Masters Coordinator tersohor.
2. Sokongan berterusan.
3. Tutorial secara online.
4. Kelas dan coaching offline.
5. Seminar dan gathering.
6. Tips perniagaan daripada Masters berpengalaman.
7. Pelbagai aktiviti menarik.

Bagaimana nak mendaftar sebagai ahli atau pengedar Shaklee?

Ada dua Cara:

1. Pendaftaran Berbayar:
Dengan pembayaran sebanyak rm68.90, anda sudah layak untuk terus mulakan Perniagaan Online. (Pastinya dengan bimbingan dari kami, iReach Group)

2. Pendaftaran Percuma:
Pendaftaran Percuma atau di sebut juga Auto Activation ialah dengan membuat pembelian hingga 200 point atau Lebih kurang rm650.



Setiap ahli baru akan diberikan Shaklee Starter Kit Set yang mengandungi informasi yang penting untuk anda ketahui sebagai Ahli Baru untuk mulakan Perniagaan Internet:
  1. Shaklee Different
  2. Bissness Guide
  3. Product Guide
  4. Price List
Kos pengeposan untuk setiap alamat adalah RM10 (Semenanjung Malaysia) dan RM20 (Sabah/Sarawak).

Apa tunggu lagi,

Taip,

"Saya ingin Daftar Ahli Shaklee untuk Mulakan perniagaan Online Sekarang dan dapatkan Penjimatan sebanyak 25%"

Atau

"Saya Ingin Daftar Ahli Shaklee untuk Dapatkan Penjimatan 25%"

Dan hantar kan wassap ke Siti 019-552 2329
Siti Zubaidah Bt Basrah Shaklee Id 1087553