, ,

Vitamin E Complex Shaklee Vitamin Cinta

6/12/2014

Vitamin E Shaklee merupakan Vitamin Cinta Suami Isteri

image

Haritu dah cerita pasal Vita E dan kehebatannya mengeditkan kulit muka macam adobe photoshop kan..hehe betul…memang betul…
kalau tak caya, boleh klik link ini

Vitamin E Shaklee untuk Kecantikan Kulit

Specialnya dalam entri ni nak lebih fokuskan pada kehebatan Vitamin E Shaklee dalam percintaan!!

Ya, ia sangat membantu dalam menyemarakkan lagi hubungan suami isteri atau lebih popular di panggil Vitamin Cinta.

Mari saya ringkaskan begini:

Siapa yang boleh makan Vitamin E Shaklee ni?
Vitamin E Shaklee sesuai dimakan oleh kedua-kedua suami dan isteri atau lelaki dan perempuan.

Apa manfaat Vitamin E Shaklee untuk Lelaki?
Haa..jangan ingat Vitamin E hanya untuk kecantikan saja..sebab tu ia termasuk dalam set kesuburan...
- Membantu meningkatkan kuantiti dan   kualiti sperma meningkatkan kelestarian       seksual meningkatkan tenaga (seksual)
- Ereksi yang lebih lama
- Meningkatkan Libido seseorang lelaki dengan membantu meningkatkan paras hormon Testosteron mereka. Tanpa hormon ini, seseorang lelaki akan cenderung untuk dingin.
- Orgasma yang lebih kerap dan bersemangat.
- Sperma lebih aktif dan pantas berenang. Means peluang hamil lebih tinggi
- Mencegah dan merendahkan risiko kanser kerana sifat anti oksidan nya yang tinggi
- Memusnahkan radikal bebas yang menyebabkan kerosakan dan kecactan sperma
- bermanfaat untuk melambatkan penuaan dan bagus untuk kecantikan kulit

Manfaat Vitamin E Shaklee untuk wanita pula?
- menambahkan keintiman suami isteri
memberikan lebih tenaga (seksual)
- lebih mudah terangsang dan Libido yang lebih kuat
- Untuk menstabilkan hormone seks/ kewanitaan, terutama bagi ibu yang menyusu yang mempunyai kandungan hormone prolactin (hormone menyusu) yang tinggi. (untuk ibu menyusu sila dapatkan nasihat doctor terlebih dahulu)
- membantu melambatkan penuaan dan memperbaiki parut. Senang cerita awet muda.
- Vitamin E membantu meningkatkan saluran darah dan oksigen ke bahagian sulit jadi secara tak langsung  akan meningkatkan keinginan dan kehangatan hubungan suami isteri
- Membantu melembabkan kawasan V yang bertindak sebagai pelincir.
- Membantu menghasilkan Prostaglandin yang menurunkan kadar hormone prolactin. Ini kerana prolactin akan meningkat ketika ovulation dan menyumbang kepada simtomp PMS.
- Prolactin yang seimbang penting untuk system reproduktif wanita dan prostaglandin lah yang membantu seimbangkan hormone prolactin ni.

Harga Vitamin E Complex Shaklee

Setiap botol Vitamin E Complex Shaklee mengandungi 120biji dan bekalan untuk 2-3 bulan

Harga runcit bagi setiap Vitamin E Complex Shaklee RM149 sahaja. Jadi sebulan kosnya Cuma RM37.25 sahaja. Jimatkan :)

Jika ada budget lebih boleh tambahkan dengan Alfalfa Shaklee yang sememangnya sangat bagus untuk kaum Hawa kerana ia berfungsi seperti Kacip fatimah. Harga untuk Alfalfa saiz S Rm53.75 mengandungi 330 biji manakala Alfalfa saiz L Rm97.50 mengandungi 700 biji.

Untuk dapatkan Vitamin E Complex Shaklee yang seksi ni, sila hubungi saya terus Puan Siti di facebook siti zubaidah basrah atau wassap/sms di 019-5522329.

You Might Also Like

0 comments

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

About Me

My photo

Saya Siti Zubaidah bt Basrah merupakan seorang isteri kepada En.Suami yang bernama Nik Azizon b Abd Samad dan Mama kepada Si Comel Nik Azeeza Zuyyin juga pekerja untuk sebuah Syarikat. Saya ingin mengajak anda semua juga keluarga saya untuk bersama hidup sihat dan ceria serta Cantik sini Cantik sana dengan mengamalkan produk yang di jamin Halal dan berasaskan bahan semulajadi. Saya juga adalah indipendent Shaklee Distribuor dan COD anda di sekitar Puchong, Kinrara, Equine Park, Seri Kembangan, Bukit Jalil, Dengkil, Bangi, Putrajaya, Cyberjaya dan seluruh Malaysia

Most Welcome