Vitamin E Complex Shaklee Vitamin Cinta

Vitamin E Shaklee merupakan Vitamin Cinta Suami Isteri

image

Haritu dah cerita pasal Vita E dan kehebatannya mengeditkan kulit muka macam adobe photoshop kan..hehe betul…memang betul…
kalau tak caya, boleh klik link ini

Vitamin E Shaklee untuk Kecantikan Kulit

Specialnya dalam entri ni nak lebih fokuskan pada kehebatan Vitamin E Shaklee dalam percintaan!!

Ya, ia sangat membantu dalam menyemarakkan lagi hubungan suami isteri atau lebih popular di panggil Vitamin Cinta.

Mari saya ringkaskan begini:

Siapa yang boleh makan Vitamin E Shaklee ni?
Vitamin E Shaklee sesuai dimakan oleh kedua-kedua suami dan isteri atau lelaki dan perempuan.

Apa manfaat Vitamin E Shaklee untuk Lelaki?
Haa..jangan ingat Vitamin E hanya untuk kecantikan saja..sebab tu ia termasuk dalam set kesuburan...
- Membantu meningkatkan kuantiti dan   kualiti sperma meningkatkan kelestarian       seksual meningkatkan tenaga (seksual)
- Ereksi yang lebih lama
- Meningkatkan Libido seseorang lelaki dengan membantu meningkatkan paras hormon Testosteron mereka. Tanpa hormon ini, seseorang lelaki akan cenderung untuk dingin.
- Orgasma yang lebih kerap dan bersemangat.
- Sperma lebih aktif dan pantas berenang. Means peluang hamil lebih tinggi
- Mencegah dan merendahkan risiko kanser kerana sifat anti oksidan nya yang tinggi
- Memusnahkan radikal bebas yang menyebabkan kerosakan dan kecactan sperma
- bermanfaat untuk melambatkan penuaan dan bagus untuk kecantikan kulit

Manfaat Vitamin E Shaklee untuk wanita pula?
- menambahkan keintiman suami isteri
memberikan lebih tenaga (seksual)
- lebih mudah terangsang dan Libido yang lebih kuat
- Untuk menstabilkan hormone seks/ kewanitaan, terutama bagi ibu yang menyusu yang mempunyai kandungan hormone prolactin (hormone menyusu) yang tinggi. (untuk ibu menyusu sila dapatkan nasihat doctor terlebih dahulu)
- membantu melambatkan penuaan dan memperbaiki parut. Senang cerita awet muda.
- Vitamin E membantu meningkatkan saluran darah dan oksigen ke bahagian sulit jadi secara tak langsung  akan meningkatkan keinginan dan kehangatan hubungan suami isteri
- Membantu melembabkan kawasan V yang bertindak sebagai pelincir.
- Membantu menghasilkan Prostaglandin yang menurunkan kadar hormone prolactin. Ini kerana prolactin akan meningkat ketika ovulation dan menyumbang kepada simtomp PMS.
- Prolactin yang seimbang penting untuk system reproduktif wanita dan prostaglandin lah yang membantu seimbangkan hormone prolactin ni.

Harga Vitamin E Complex Shaklee

Setiap botol Vitamin E Complex Shaklee mengandungi 120biji dan bekalan untuk 2-3 bulan

Harga runcit bagi setiap Vitamin E Complex Shaklee RM149 sahaja. Jadi sebulan kosnya Cuma RM37.25 sahaja. Jimatkan :)

Jika ada budget lebih boleh tambahkan dengan Alfalfa Shaklee yang sememangnya sangat bagus untuk kaum Hawa kerana ia berfungsi seperti Kacip fatimah. Harga untuk Alfalfa saiz S Rm53.75 mengandungi 330 biji manakala Alfalfa saiz L Rm97.50 mengandungi 700 biji.

Untuk dapatkan Vitamin E Complex Shaklee yang seksi ni, sila hubungi saya terus Puan Siti di facebook siti zubaidah basrah atau wassap/sms di 019-5522329.