Smoothie high protien idea sarapan mudah dan berkhasiat

Assalamualaikum, mesti anda sedang mencari-cari resipi berkhasiat untuk sarapan pagj sebab nak diet high protien kan? Pastu terasa boring pulak kalau hari hari sarapan telur Rebus...huhuu nanti kentut pun bau telur .   Hihihii

Ok, tak pe, jangan risau hati mari saya tunjukkan menu simple sesuai di ambil sewaktu sarapan mahu pun makan malam, yang pasti nya high protien.

Bagys lah kalai anda tahu kepentingan protien kepada tubuh badan, iaitu untuk membina tisu dan sel sel dalam badan kita. Bila tisu dan sel yang sihat terbina maka kita akan menjadi lebih sihat dan awet muda juga tau.

Oh, sebelum terlupa menu ni juga sangat sesuai untuk para ibu yang menyusu kan baby, kerana ia rendah lemak tinggi khasiat dan khasiat protien yang sangat membantu untuk menambah, memekatkan dan melemakkan susu ibu, supaya si manja kenyang lebih lama dan tidur lebih lena serta meningkat kan perlidungan imunisasi tubuh badan ibu dan bayi.

Ok, tak mahu berlengah lagi, jom tonton video ringkas penyediaan Smoothie High Protien





Saya cadangkan anda amalkan Protien Shake ESP Shaklee (Energizing Soy Protein) sebagai bekalan protien yang rendah lemak, rendah GI, tinggi khasiat, tiada bahan perasa tiruan dan gula tambahan serta dibperbuat daripada Non GMO soya yang tulen.

Berpakah Harga Protien Shake ESP?


1 canister berat bersih 850g,
Cukuo untuk kegunaan 1bulan ++
Harga cuma 161.25

Untuk maklumat lanjut dan pesanan Mana-mana produk Shaklee, Hubungi Siti 019-552 2329 atau bagibanda yang berada di aekitar Seri kembangan, Puncak Jalil, Equine Park, Putra Walk bolehbla terus hubungj saya untuk penghantaran terua ke rumah. Mudah kan😉