Bukan cerita Hantu Seram

Bukan Cerita Hantuđź‘»

Di suatu senja, aku kemas-kemas bantal dan susun dalam bilik. Lampu tak bukak. Jimat, kata aku dalam hati. Lagi pun nak letak bantal je pun... Sekilas pandang, ternampak Atas katil tu ada mainan anak patung dan piano... Terasa nak kemas mainan tu, Tapi..nanti lah, nak g kemas depan dulu...

Tiba-tiba...

Bila kaki mula melangkah keluar, sekali Piano tu BERBUNYI, berderau Rasa, macam-macam dalam Otak ni, tak kan anak patung tu jadik Anabelle pulak

Alamak! Apa nak buat ni

Nak lari, kaki pulak rasa kena paku

Baca - baca bismillah, 3qul, ayat qursi ntah apa lagi aku baca, dan berani kan diri toleh belakang.... Rupanya bantal yang aku susun tadi terjatuh atas piano.. Aduh wat kalut ja

Jadi moral of the story, jangan buat sepah. Dah main piano simpan balik. Jangan simpan dekat dengan bantal

Ini dia Anak mama yang suka menyakat mama. Very noty tau. Muuah cikit!