, , , , , ,

ESP Testimoni 2015

9/19/2015

ESP kaya dengan sumber protien semulajadi dan penuh khasiat. Yang penting ianya Rendah lemak, Rendah GI dan Tinggi khasiat!

Jadi ibu yang sedang menyusukan si manja anda usah risau berat badan naik lagi, kerana orang dulu-dulu kata... kena makan banyak untuk banyakkan susu.

Dengan ESP, diet biasa dan tambahkan ESP didalam menu harian anda sudah memadai.

Kini, Ibu menyusu juga boleh berdiet dan kurus!! :D

Lihat, testimoni mereka yang sudah mengamalkan ESP Shaklee untuk tujuan banyakkan susu ibu dan menjadikannya lebib lemak berkrim sekaligus, membantu membentuk semula tubuh badan dan menurunkan berat badan.

Ini antara Shaklee Testimoni yg sempat copy dari instagram saya. Jemputla ke instagram saya untuk lebih Testimoni :D

search sitibasrah

Tanyalah Siti 019-5522329 untuk harga dan cara makan shaklee yang betul mengikut keperluan anda :D

You Might Also Like

0 comments

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

About Me

My photo

Saya Siti Zubaidah bt Basrah merupakan seorang isteri kepada En.Suami yang bernama Nik Azizon b Abd Samad dan Mama kepada Si Comel Nik Azeeza Zuyyin juga pekerja untuk sebuah Syarikat. Saya ingin mengajak anda semua juga keluarga saya untuk bersama hidup sihat dan ceria serta Cantik sini Cantik sana dengan mengamalkan produk yang di jamin Halal dan berasaskan bahan semulajadi. Saya juga adalah indipendent Shaklee Distribuor dan COD anda di sekitar Puchong, Kinrara, Equine Park, Seri Kembangan, Bukit Jalil, Dengkil, Bangi, Putrajaya, Cyberjaya dan seluruh Malaysia

Most Welcome