Cara pembungkusan Shaklee

Ada tak yang tertanya-tanya bagaimana agaknya Shaklee hantar vitamin? Selamat ke? Nanti pecah2 semua vitamin dalam tu....
Jika ada, haaa itu petanda baik bahawa anda memang seorang yang prihatin terhadap kualiti dalam pemilihan sesuatu produk. Syabas untuk anda :D
Meh nak kongsikan.
Beginilah rupa kotak yang sudah siap di bungkus dan siap untuk di pos kan kepada pelanggan.

Nampak tak tu walaupun 1botol je Shaklee tetap hantar menggunakan kotak yang di label kan "Mudah Pecah" dan disi penuh dengan apa tu ye nk sebut? Mcm foam tu...dan dalam botol tu ada kapas. Jadi botol tak kan bergerak dan vitamin yang di dalam botol juga tidak bergerak. Risiko untuk pecah sangat tipis, hampir 0.001% 

Setakat ni, belum ada lagi customer yang complain bagitau vitamin nya pecah. Hihii

Jadi usah meragui keupayaan dan kebeekesanannya. Kerana Shaklee sangat teliti dalam kualiti setiap produk nya.

Nak Order Shakle dan mahu tahu vitamin yang sesuai untuk anda? 
Meh wassap/ sms Siti 019-552 2329

Kita ada banyak pilihan Set Vitamin, antaranya:
Set Resdung
Set kehamilan
Set berpantang
Set Menyusu
Set Kecantikan
Set kesihatan
Set kanak2
Set kurus/ Body Reshaping
Set berhenti merokok

Terus wassap Siti 019-552 2329
Dan dapatkan vitamin anda sekarang :D