Set Hamil Shaklee pilihan nombor 1





Inilah dia nya Set favourite ku sekarang ๐Ÿ˜ƒ

Gabungan Vitamin ni merupakan, Set Hamil yg banyak sangat membantu utk saya lebih cergas dan ceria setiap hari๐Ÿ˜‰

Kalau dulu, HB Low sokmo, sekarang alhamdulillah tak de Low lagi.

Kalau dulu, asyik nak tido aje, serakang idok la meroloh aje.

Kalau dulu, berat naik mendadak2, sekarang kenaikan berat dan gula terkawal.

Kalau dulu, kalau boleh tak mau buat apa2, sekarang, eh! Laju je bergerak. (Tapi still berhati2 dlm setiap pergerakan tu kan...)

Kalau nak cerita, pasal dulu dan sekarang, banyak lah beza nya, ye lah dulu buta vitamin. Ingat vitamin ni sampingan yg tak penting pun....

Tapi ketahui lah, sesungguh nya utk mengharapkan nutrisi hanya daripada makanan harian, adalah tidak mencukupi dan sangat lah terhad nya. Maka kita add on dengan Suplement. Pilih yg selamat tau๐Ÿ˜˜

Apa yang terdapat dalam Set Hamil Shaklee?

1. Esp, Energy Soy Protein
2. VitaminC
3. Vitalea
4. Omega Guard
5. Bcomplex
6. Garlic complex
7. Ostematrix
8. Meal Shake

Nak juga? Dan nak tau mana nak kena beli dulu?
Wassap Siti 019-552 2329

Your Trusted Shaklee SID

#shaklee
#sethamilshaklee
#shakleesethamil
#tsunamishaklee
#landmarkstudy
#shakleeeffect
#liveamazing
#GT12
#tas