Cara Daftar Keahlian Shaklee di MalaysiaAda yang bertanya macam mana cara jadi ahli Shaklee. Mudah sahaja dan ada banyak kelebihan menjadi ahli Shaklee. Antara yang paling di gemari ialah penjimatan 15% hingga 25% untuk mana-mana produk shaklee.Soalan yang biasa di tanya ialah:

1. Kena bayar berapa ratus untuk daftar?

Bayaran pendaftaran Shaklee kini 0% gst cuma RM65 sahaja.

2. Kena taja orang bawah ke baru boleh jadi ahli?

Tak perlu taja sesiapa pun, hanya daftar untuk diri sendiri pun boleh.

3. Masa nak jadi ahli kena beli stok ke?

Tak perlu beli stok sampai membazir. Samada anda nak beli untuk diri sendiri atau anda nak daftar sahaja dan beli kemudian pun boleh. Tidak menjadi masalah semasa pendaftaran.
4. Kena buat stok setiap Bulan ke untuk kekal kan ahli?
Tak perlu. Anda hanya beli bila anda rasakan perlu sahaja sudah memadai dan tidak perlu beli setiap bulan untuk maintain keahlian.

5. Wajib Kena meniaga ke?

Jika anda berminat untuk mula perniagaan Online boleh teruskan dan anda akan di beri tunjuk ajar. Dan sekiranya anda hanya mahu jadi ahli untuk keperluan diri dan keluarga juga boleh. Tidak menjadi masalah atau mengganggu keahlian anda.

6. Ada kena renew tak?

Ada. Setahun hanya sekali dengan bayaran cuma rm30. Kemudian Shaklee akan berikan e-vaucher sebanyak rm30 ke dalam akaun Shaklee2u anda dan boleh di gunakan semula untuk membeli mana-mana produk Shaklee. Sama seperti tiada renew. Shaklee hanya mahu update ahli yang aktif sahaja.

7. Saya berminat untuk jadi Ahli shaklee. Bagaimana cara nya?


Cara Pendaftaran Shaklee di Malaysia ada dua cara, iaitu:

1) Daftar Ahli Shaklee Secara Offline
Anda boleh walk-in di mana-mana branch Shaklee. Isi borang keahlian dengan menulis id Siti 1087553 sebagai Upline anda. Pendaftaran dan borang boleh didapati di kaunter Shaklee. Selepas siap isikan borang, hantar di kaunter untuk proses pendaftaran dan anda boleh terus buat pembelian jika anda ada produk yang ingin di beli.
Lihat Senarai Lokasi Shaklee Branch Seluruh Malaysia


2) Daftar Ahli Shaklee Secara Online
SMS / Call / Whatsapp kepada Siti 019-5522329 sebagai Pengedar Shaklee. Siti akan daftarkan secara online di web Shaklee2u.

Pendaftaran Shaklee perlu melalui Pengedar Shaklee, kerana kami ada autoriti untuk akses laman web Shaklee2u untuk tujuan pendaftaran.

Maklumat berkaitan anda, kami akan isikan untuk memudahkan urusan.


Maklumat yang di perlukan adalah seperti berikut:

Nama:
Ic:
Alamat:
No fon:
Email:
Acc no: (jika layak dapat Cash Bonus, Shaklee akan bankin kan ke sini)

Hantarkan maklumat yang di perlukan ini kepada Siti, klik di sini. "Daftar Ahli Shaklee"

Contoh borang Pendaftaran Shaklee secara Online. Lihat pada yang bertanda merah adalah ruangan yang wajib di isi.
Jika anda suka kan cara yang simple dan tak perlu beratur, cara yang paling mudah dan cepat ialah Daftar Ahli Shaklee Secara Online terus dengan Siti. Bukan sahaja mudah dan jimat masa, tapi ada banyak kelebihannya.

Terus klik sini, untuk Daftar Ahli Shaklee dengan Siti

No comments:

Post a Comment