, , , ,

Cyst clear lepas 3bulan, Tanpa Pembedahan

3/09/2016

Alhamdulillah, Cyst Clear!!

December 2015, Lepas doktor sahkan ada cyst sebesar 3cm, rasa hati berderau dan sedih. Terus dapatkan set cyts Shaklee, GLA, VitaC, VitaE dan ada amalkan vitamin tambahan lain, Herb lax, Omega dan Ostematrix untuk masalah lain.

Alhamdulillah, lepas consume selama  3bulan sebelum checkup, doktor sahkan Cyst dah CLEAR!!

Syukur dan sangat gembira. Yang bonus nya, akak ni pun ada masalah exzema teruk, sampai jari menggelupas. Hari ke 11, semua gelupas pun pergi. Yahoo.. Lepas tahu kepentingan dan rasai kebaikan suplement, xmo toleh kiri kanan lagi, terus bersama Shaklee lupakan yang lain.

Anda ada masalah yang sama?

Mari Hubungi Siti 019-552 2329


Lihat testimoni, customer yang Happy selepas disahkan Cyst free! :D

You Might Also Like

0 comments

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

About Me

My photo

Saya Siti Zubaidah bt Basrah merupakan seorang isteri kepada En.Suami yang bernama Nik Azizon b Abd Samad dan Mama kepada Si Comel Nik Azeeza Zuyyin juga pekerja untuk sebuah Syarikat. Saya ingin mengajak anda semua juga keluarga saya untuk bersama hidup sihat dan ceria serta Cantik sini Cantik sana dengan mengamalkan produk yang di jamin Halal dan berasaskan bahan semulajadi. Saya juga adalah indipendent Shaklee Distribuor dan COD anda di sekitar Puchong, Kinrara, Equine Park, Seri Kembangan, Bukit Jalil, Dengkil, Bangi, Putrajaya, Cyberjaya dan seluruh Malaysia

Most Welcome