Jogger Pants Kids Cantik

Ibu ibu dah dapatkan seluar jogger pant yang cute untuk anak anda?? 
Haa kalau belum mari la tengok tengok kat fb fan page kidspantslover atau follow ig @kidspantslover.
Jom cuci mata :D

Harga memang la mampu milik, sepasang Jogger pant kid cuma rm16 je :D

Yang menariknya, logo di seluar tu, bukan printed tau, tapi sulam dan jenis material yang kualiti, memeri, sejuk dan selesa. Di hujung kaki tu ada grip, jadi seluar elok je terletak kt kaki walaupun seluar nye panjang sikit. Yela kan, untuk anak2 kita mesti la beli yang panjang sikit...sebabnya budak kan cepat membesar. Jadi, walaupun anak anda aktif seluar tu tetap kemas di kaki nya :D

Follow instagram kidspantslover
Like fb page kidspantslover

Ada banyak lagi patern, warna dan saiz yang pastinya menarik hati ibu2 :D