Kenapa Vivix Hebat? Bantu pesakit Diabetes pulih.

Kenapa Vivix ni Super Power?
Adekah Sbb ada Kuasa Saiya?
ini kisah benar,
ade lah sorg aunty ni dah amalkan Vivix. Alhamdulillah, kesannya positif. Tapi kemudian dia tukar ke produk Pam*** sebab ingatkan Vivix ni sama je macam minuman botani lain. Ye lah, murah sikit katanya...
Namun lepas dah cuba Pam*** tu sendiri, aunty ni cakap "eh, tak boleh ni. makan Pam*** takde apa-apa kesan. Kena Vivix jugak baru best" dan aunty ni pun kembali mengamalkan Vivix setiap hari sampai lah sekarang.
Kenapa Vivix ni Sebegitu POWER? Sampai boleh bantu merawat simptom kencing manis & macam2 Kanser? Sbb di bacakan Yasin Malam Jumaat?
Jawapannya sebab Vivix ni ada Resveratrol yang memulihkan sel badan kita sampai ke tahap paling jauh, DNA. Takde produk lain sehebat Vivix. Heheh hebat tak tahap cinfidential saya. Sebabnya, kami ada baaanyak testimoni Vivix dan penyakit kronik. Vivix tonik ajaib Alternatif utk penyakit kronik, merasai peluang sembuh dan sihat.
Awak semua jomlah hadiahkan vivix ni kat parents masing2.
Konsultansi & jadual pengambilan yang betul pun saya akan sediakan. Takdelah lepas beli awak kena google merata pulak kan.
Harga? Sebotol ada 150ml, cukup untuk kegunaan sebulan. Bulan ni, Vivix sedang promosi. Beli 1 rm475, beli 2 rm7xx.
Kalau nak buat stok atau nak hadiahkan pada yg tersayang, ini lah masanya :D
Mahal? Cuba anda kira kos perubatan dan kos vivix. Pasti anda akan berbalik pada Vivix.
Pssstt....itu harga pasaran tau, harga yg lebih jimat dan berbaloi pastinya untuk anda jika terus hubungi 
Siti 019-552 2329
Bulan ni ada promo twinpack. Harga diskaun tapi kualiti tak diskaun tau ��