Aku 5 Tahun akan datang

10/26/2014

image

Perancangan pendek dan perancangan jangka masa panjang itu perlu. Pernah dengar tak, jika kita gagal merancang kita sebenarnya merancang kegagalan.

Untuk jangka masa terdekat ni saya sedang berusaha untuk menjadi pekerja yang serba boleh. Hihiii sebabnya baru start kerja di tempat baru kan...kenala explore dulu pastu....baru la boleh belagak sikit. Hahaaa no no no...memain jew.

Sekarang saya mempunyai seorang anak dan mempunyai bisness kecik Shaklee. Dalam jangka masa 5 Tahun akan datang saya mahu tambahkan lagi jumlah anak (senyum sorang2) dan besarkan lagi jaringan Shaklee yang saya ada sekarang.

Besarkan jaringan Shaklee dan mahu naik pangkat jugak!. Ya! Saya memang serius dan sedang berusaha ke arah ini dan saya juga perlu tingkatkan lagi usaha.

Jadi mari berdoa dan berusaha bersama! Menuju puncak! Gemilang cahaya..yuhuu lagi 5 Tahun bertambah lah cahaya mata dan besarlah jaringan Bisness. Amin

Ayuhh! kita kerjakan bersama!

You Might Also Like

0 comments

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

About Me

My photo

Saya Siti Zubaidah bt Basrah merupakan seorang isteri kepada En.Suami yang bernama Nik Azizon b Abd Samad dan Mama kepada Si Comel Nik Azeeza Zuyyin juga pekerja untuk sebuah Syarikat. Saya ingin mengajak anda semua juga keluarga saya untuk bersama hidup sihat dan ceria serta Cantik sini Cantik sana dengan mengamalkan produk yang di jamin Halal dan berasaskan bahan semulajadi. Saya juga adalah indipendent Shaklee Distribuor dan COD anda di sekitar Puchong, Kinrara, Equine Park, Seri Kembangan, Bukit Jalil, Dengkil, Bangi, Putrajaya, Cyberjaya dan seluruh Malaysia

Most Welcome