, ,

Alternatif Berhenti Merokok Selamanya

11/09/2015

Taraf hidup sekarang memang sangat tinggi dan tak masuk akal untuk kos "duit hangus" orang kata. Jadi saya faham, mesti anda ada azam mahu berenti merokok sebab tu la anda jumpa blog ni...tapi, tak tau camne nk berenti sebab tak tentu arah je rasa bila tak hisap rokok walaupun dalam masa yang singkat....

Tak pe, bila ada kemahuan mesti ada jalan. Step pertama anda dah betul, ada Niat nak berenti. Step kedua ialah bagaimana? Yg ni macam2 dah cuba tapi tak berjaya. Mungkin anda perlukan sesuatu yg boleh merawat rasa ketagihan Nikotin.

Ya, sebenarnya anda bukan rasa nak merokok, tapi mahukan Nikotin.

Ini yang Vivix boleh bantu anda utk memperbaiki sel sehingga ketahap DNA untuk menghapuskan ketagihan Nikotin. Seterusnya bila hisap rokok, rokok terasa pahit. Ini kerana, badan mula membina sel sel baru yang lebih kuat untuk "Say No" to Rokok.



Bagaimana dengan Harga? mesti mahal kan?
Hmm...bila sebut pasal mahal ni...meh kita kira-kira sikit...rokok sekarang dah mencecah hingga RM17.50. apa la sangat kan.. Haa meh tengok jadual kat bawah ni...
Huhuuu mahal kan? Untuk nilai Duit Hangus...uhuuu beli Vivix 1botol insyallah duit hangus ni boleh si selamatkan :D

Vivix Sebotol ada 150ml,
Harga Pasaran, RM503
Cukup untuk penggunaan Sebulan.

Mahal? Ok meh saya tolong bagi lagi murah sdan dapat Cash Bonus pada bulan depannya.

Cepat pm Siti 019-552 2329




You Might Also Like

0 comments

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

About Me

My photo

Saya Siti Zubaidah bt Basrah merupakan seorang isteri kepada En.Suami yang bernama Nik Azizon b Abd Samad dan Mama kepada Si Comel Nik Azeeza Zuyyin juga pekerja untuk sebuah Syarikat. Saya ingin mengajak anda semua juga keluarga saya untuk bersama hidup sihat dan ceria serta Cantik sini Cantik sana dengan mengamalkan produk yang di jamin Halal dan berasaskan bahan semulajadi. Saya juga adalah indipendent Shaklee Distribuor dan COD anda di sekitar Puchong, Kinrara, Equine Park, Seri Kembangan, Bukit Jalil, Dengkil, Bangi, Putrajaya, Cyberjaya dan seluruh Malaysia

Most Welcome