HB Low semasa hamil, apa nak buat??

HB Low...mesti kena bebel dengan misi kan...dah cuba pelbagai..tak naik jugak hb...kang makan banyak, berat naik pulak...dah kena minum air gula. Tak pun, kalau makan banyak, tak lalu pulak...nanti terkeluar balik... Kalau tak makan, nanti HB Low..

Anda ada situasi camni? Usah lah risau lagi...
Cuba lah Vitalea with Iron Formula untuk mengatasi masalah HB Low semasa hamil. 2biji cukup untuk memastikan keperluan ibu hamil dan mengekalkan tahap HB yg baik.

SIAPA YANG MEMERLUKAN IRON:
√ Wanita — mengandung, menyusu, yang belum menopaus
√ Bayi, kanak-kanak, remaja ( gemarkan makanan ringan)
√ Mereka yang suka gunakan ubat-ubatan (pendarahan usus ) contohnya asprin
√ Penderma darah
√ Sebenarnya, semua orang perlukan iron >>> FUNGSI LAIN
· Bantu tukar beta carotene vitamin A
· Bantu buat kolagen ( pelekat/simen pada sel )
· Bantu pengeluaran antibodi
· Bantu buang lemak dalam darah
· Bantu pembuangan toksin dalam hati

BERAPA BANYAK IRON DIPERLUKAN SETIAP HARI?
· 18mg sehari
· Kita hanya mendapat 9-mg setiap hari
· Masalah terbesar adalah iron susah di serap daripada makanan. Hanya 10% iron yang dapat diserap daripada makanan.
· Jika banyak minuman kopi, teh dan minuman bergas,  penyerapan iron menjadi lebih sukar kerana kafein menghalang penyerapan iron.

KEUNIKAN VITALEA SHAKLEE
· Iron + VitaC Kejayaan Shaklee dalam pemakanan tambahan. Vitalea Shaklee mengandungi kandungan vitamin C yang lebih berbanding multivitamin di pasaran.
· kewujudan vitaC didalam Vitalea membantu iron menyerap dengan lebih baik dan cepat.

Harga?
Sebotol ada 120biji, cukup untuk 1bulan, cuma rm94.08

Mahu harga lebih jimat? 
Meh pm Siti 019- 552 2329

Kalau anda duduk di area seri kembangan, saya sedia COD hingga depan pintu. :D