Cara Mudah mengekalkan Kulit Cantik dan Bebas Cela untuk Para Pelajar



Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada semua para students yang sedang mencari produk All in 1 iaitu untuk Sihat, Cantik dan Bertenaga.

Saya faham benar masalah yang selalu di hadapi oleh para students. Kebiasaan nya anda terlalu sibuk untuk buat assignment, stay up untuk prepare pelbagai exam, kuiz, aktiviti kurikulum dan banyak lagi lah kan. Sampai rasa tak bermaya dan mudah rasa letih. Bila letih, idea pun kurang...

Bila dah sibuk, kebiasaannya penjagaan kulit dan kesihatan diri akan terabai. 

Kesan nya, kulit berminyak, kusam, tak sekata, tak bermaya, berjerawat, jeragat, parut kesan picit jerawat, tompok hitam, blackhead dan Whitehead, muka berjelaga atau orang kata Sunburn akibat kerap terkena sinaran matahari. Bagi yang bertudung pula masalah rambut gugur dan kelemumur.

Dan kesemua masalah ini amat merunsing kan bagi anda yang mementingkan soal keterampilan diri.



Tu belum kira lagi berat badan yang dah bertambah berganda-ganda kerana makan merapu, suka skip waktu makan terutama nya waktu sarapan dan makan tak menentu. Selalu makan yang berat pada lewat malam. Lagi satu yang tabiat suka makanan segera. Ini semua memang sangat membantu anda untuk jadi Gemuk. Ops!

Tahu tak Sarapan sangat penting untuk tubuh badan menjana Tenaga supaya anda menjadi lebih aktif dan Produktif serta dengan pengambilan sarapan yang betul ia mampu menurunkan berat badan anda!

Saya sendiri pun pernah melalui zaman student dan memang itu semua menjadi masalah utama.

Jika anda juga ada masalah yang sama, dan tercari-cari penyelesaian nya, saya ada jawapannya.

Jom lihat dulu video pendek ini, Cara Paling mudah untuk dapatkan kulit yang cantik




Adik-adik ku sayang cubalah amalkan ESP, untuk membantu selesaikan kesemua masalah di atas.

Ya, semua masalah di atas.

11 sebab kenapa anda perlu amalkan ESP

  1. Ia bersifat Alkali dan mampu membantu meneutralkan asid dalam perut untuk elak dan membaiki masalah gastrik.
  2. Membantu memberikan rasa kenyang yang puas
  3. Membekal kan Tenaga berpanjangan supaya tidak lah nanti rasa nak pengsan tunggu kelas habis untuk Lunch.
  4. Mengandungi pelbagai mineral dan kaya protien untuk kulit yang lebih cerah dan tona lebih sekata bukan hanya di muka tetapi seluruh badan.
  5. Membantu membaiki masalah Jerawat, parut jerawat, jeragat, kulit berminyak, kusam, kulit kering, kulit berjelaga dan Sunburn.
  6. Membantu melembabkan dan menyerikan wajah.
  7. Menganjalkan kulit untuk elak kedut dan awet muda
  8. Membina otot dan menghapuskan benjolan lemak hodoh di kiri kanan Pinggang dan perut
  9. Menguatkan dan mencantikkan rambut, kuku dan gigi
  10. Memelihara kulit supaya tak mudah burn dek asyik berjemur.
  11. Menguatkan daya fokus dan meningkat kan memory
Sebenarnya ada banyak lagi kelebihan ESP Shaklee ni tau. Nak tengok testimoni dan cara bancuh nya klik sini:

Testimoni Esp mencantikkan Kulit

Cara bancuh ESP Shaklee

Nak cuba ESP yang sangat awesome ni dan tahan sebulan. Pembelian yang sangat berbaloi kerana bukan saja untuk mengekalkan tahap Kesihatan malah juga untuk kecantikan kulit, memelihara Berat Badan dan juga bagus bagi meningkatkan daya fokus anda sebagai pelajar.

Lepas ni bersiap sedia lah untuk jawab kawan-kawan tanya, "guna apa, kulit lagi cantik dari dulu?" Ahaks.

Nak beli? terus hubungi Siti 019-552 2329 atau klik gambar di bawah untuk direct wassap Siti.


Atau beli terus secara Online menggunakan kad Debit/ kad kredit anda.