Makanan Penting untuk meningkat kan kualiti dan Kuantiti Sperma

Usia perkahwinan semakin meningkat tetapi masih belum ada Tanda-Tanda untuk memperolehi cahaya mata. Pelbagai usaha telah di lakukan dan juga berhabis ribuan ringgit untuk tujuan yang sama. Iaitu memperolehi zuriat sendiri.

Apakah makanan yang membantu meningkat kan Kualiti dan Kuantiti sperma?

Makanan yang Tinggi Antioksidan mampu membantu meningkat kan kualiti dan kuantiti sperma. Contoh makanan yang tinggi Antioksidan ialah yang banyak mengandungi Vitamin C, E dan Coenzyme Q10, seperti buah-buahan, bijirin dan Protien dari daging putih (ayam, ikan dan makanan laut). Namun jangan lupa yang Antioksidan sangat mudah terhapus kerana suhu panas semasa memasak. Jadi penuhi nya dengan suplement.

Vitamin E Apa yang hebat nya??

Selain vitamin E mampu "mengeditkan" kulit muka anda macam adobe photoshop edit muka models jadi bertambah flowless, gebu dan licin tanpa sebarang jerawat  dan cela, vitamin E juga di katakan mampu menambah "kehebatan suami".

Ya, yang itu lah.. ehem ehem tu... :D

Dalam entri ni nak lebih fokuskan pada kehebatan Vitamin E Shaklee dalam percintaan!! Jangan tak tau, vitamin E, sangat membantu dalam menyemarakkan lagi hubungan suami isteri atau lebih popular di panggil Vitamin Cinta.

Oleh sebab harga vitamin E ni agak mahal untuk mereka yang first time mencuba. Ramai juga yang berkira untuk mencubanya. Tapi lepas guna dan lihat sendiri keberkesanannya ramai yang akan kata, vitamin E ni tak mahal pun dan setimpal dengan hasil yang diperolehi. Insyallah.

Untuk lebih midah di fahami,Mari saya ringkaskan begini:

Siapa yang boleh makan Vitamin E Shaklee ni?

Vitamin E Shaklee sesuai dimakan oleh kedua-kedua suami dan isteri atau lelaki dan perempuan.

Apa manfaat Vitamin E Shaklee untuk Lelaki?

Haa.. jangan ingat Vitamin E hanya untuk kecantikan saja tetapinjuga bagus untuk kesuburan. sebab tu ia termasuk dalam set kesuburan Shaklee.
  • Membantu meningkatkan kuantiti dan kualiti sperma
  • meningkatkan kelestarian seksual,
  • meningkatkan tenaga seksual,
  • ereksi yang lebih lama,
  • meningkatkan Libido seseorang lelaki dengan membantu meningkatkan paras hormon Testosteron mereka. Tanpa hormon ini, seseorang lelaki akan cenderung untuk dingin.
  • Orgasma yang lebih kerap dan bersemangat.
  • Sperma lebih aktif dan pantas berenang. Means peluang hamil lebih tinggi
  • Vitamin E membantu meningkatkan saluran darah dan oksigen ke bahagian sulit jadi secara tak langsung akan meningkatkan keinginan dan kehangatan hubungan suami isteri
  • Mencegah dan merendahkan risiko kanser kerana sifat anti oksidan nya yang tinggi
  • Memusnahkan radikal bebas yang menyebabkan kerosakan dan kecacatan sperma
  • melambatkan penuaan dan bagus untuk kecantikan kulit

Manfaat Vitamin E Shaklee untuk wanita pula?

  • menambahkan keintiman suami isteri
  • memberikan lebih tenaga (seksual),
  • lebih mudah terangsang dan Libido yang lebih kuat
  • Membantu menstabilkan hormone seks, sifat kewanitaan, terutama bagi ibu yang menyusu yang mempunyai kandungan hormone prolactin (hormone menyusu) yang tinggi. (untuk ibu menyusu sila dapatkan nasihat doctor terlebih dahulu)
  • membantu melambatkan penuaan dan memperbaiki parut. Senang cerita awet muda.
  • Membantu meningkatkan saluran darah dan oksigen ke bahagian sulit jadi secara tak langsung  akan meningkatkan keinginan dan kehangatan hubungan suami isteri
  • Membantu melembabkan kawasan V yang bertindak sebagai pelincir.
  • Membantu menghasilkan Prostaglandin yang menurunkan kadar hormone prolactin. Ini kerana prolactin akan meningkat ketika ovulation dan menyumbang kepada simtomp PMS.
  • Prolactin yang seimbang penting untuk system reproduktif wanita dan prostaglandin lah yang membantu seimbangkan hormone prolactin ni.
Pssttt... Kaum wanita kena baca sini, bagaimana nak "kembali dara"

Berapa kah harga Sebotol Vitamin E Shaklee?

Setiap botol Vitamin E Complex Shaklee mengandungi 120biji dan cukup untuk kegunaan 2-3 bulan

Harga runcit bagi setiap Vitamin E Complex Shaklee RM156.25 sahaja.

Untuk dapatkan Vitamin E Complex Shaklee yang seksi ni, sila hubungi saya terus klik direct wassap ni, Siti 019-552 2329 atau anda juga boleh beli secara Online menggunakan Kad Debit/ kredit dengan klik di Order Now.