Vivix hanya dari Shaklee - Tiada dari brand lain

Patent-Pending Vivix:

Tahukah anda, yg vivix ni ada patent pending. Apa maksud patent pending?

Maknanya produk ni dah dihantar permohonan utk dapat hak patent. Walaupun belum dipatenkan secara rasmi, tp dgn adanya patent pending, Vivix ni secure, takde orang boleh tiru patent2 Shaklee ni.

Apa yg Shaklee patenkan utk produk Vivix?

1. Proses Cold Filling Extraction.

Ada banyak jenis proses utk ekstrak jus/minyak/pati dari tumbuh2an.

Cold extraction maknanya buah2 yg digunakan dlm vivix di-press utk mengeluarkan patinya dgn suhu rendah.

Ada proses yg guna air panas/suhu panas, proses mcm ni boleh menurunkan kualiti produk tu walaupun hasilnya mgkn lebih banyak.

Skg Shaklee patenkan proses cold filling extraction ni utk Vivix jadi org lain takleh curi.

2. Gabungan Polifenol

Bagi kesan maksimum, Vivix bukan cuma ada resveratrol tp gabungan polifenol. Umpama kita telan anggur muskadin sebijik.

3. Semulajadi, tanpa pengawet & stabil.

Kalo kita letak Vivix atas meja, Vivix tak meruap. Kalo letak dlm freezer, Vivix tak beku. Dan tindakan tu bukan dgn bantuan bahan2 kimia okey!

Beruntung tak kita ada Vivix? Untung kan...?

Lagi Testimoni Vivix
Follow instagram @sitibasrah
Like Fb fan page cantik sini cantik sana

Anda yang tinggal di sekitar Seri Kembangan, Equine Park Dan Ipoh, kami ada menyediakan penghantaran percuma terus ke pinta rumah anda.

Hubungi saya, Siti 019-552 2329