Bacaan gula turun dari 8.6 ke 6, dalam 2minggu

2minggu amalkan Vivix, bacaan gula turun dari 8.6 ke 6. Sikit lagi nak ke bacaan normal.

Alhamdulillah.
Sangat bersyukur bila dengar customer reply camni. Perkara baik harusla di kongsikan bersama, tak gituw?? :D

Ikhtiar Sembuh!

Vivix Suplement Alternatif untuk membantu pesakit Diabetes turukan bacaan gula dan hidup lebih sihat agar masih ada harapan untuk dapat peluang kedua merasai nikmat Sihat.

Awak semua jomlah hadiahkan vivix ni kat parents masing2.

Whatsapp (Siti 019-552 2329) sekarang.r

Konsultansi & jadual pengambilan yang betul pun saya akan sediakan. Takdelah lepas beli awak kena google merata pulak kan.

Harga? Sebotol ada 150ml, cuma rm475 dan cukup untuk kegunaan 1bulan.

Pssstt....itu harga pasaran tau, harga yg lebih jimat dan berbaloi pastinya untuk anda jika terus hubungi
Siti 019-552 2329

Bulan ni, Vivix sedang promosi. Beli 1 rm475, beli 2 rm7xx. Kalau nak buat stok atau nak hadiahkan pada yg tersayang, ini lah masanya :D

Mari lihat testimoni Vivix ni :D


Lagi Testimoni Shaklee
Follow instagram: @sitibasrah
Like Fb Fan Page: cantik sini cantik sana

Bagi anda yang berada si sekitar Seri kembangan, Equine Park dan Ipoh, kami ada menyediakan perkhidmatan penghantaran percuma terus ke pintu rumah anda :D