Testimoni Vivix, bantu Stabilkan Kolestrol, tekanan daarah tinggi dan bacaan gula

Ikhtiar Sembuh! Berikan . sedikit harapan untuk dapat peluang kedua merasai nikmat Sihat.
Awak semua jomlah hadiahkan vivix ni kat parents masing2.
Konsultansi & jadual pengambilan yang betul pun saya akan sediakan. Takdelah lepas beli awak kena google merata pulak kan.
Harga? Sebotol ada 150ml, cukup sebulan. Bulan ni, Vivix sedang promosi. Beli 1 rm475, beli 2 rm7xx.
Kalau nak buat stok atau nak hadiahkan pada yg tersayang, ini lah masanya :D
Pssstt....itu harga pasaran tau, harga yg lebih jimat dan berbaloi pastinya untuk anda jika terus hubungi
Siti 019-552 2329
Bulan ni ada promo twinpack. Harga diskaun tapi kualiti tak diskaun tau ��

Bagi anda yang berada disekitar seri kembangan, Equine Park dan Ipoh, kami ada menyediakan penghantaran terus ke pintu rumah anda, secara PERCUMA.

Lagi Testimoni #Vivix
Follow instagram: @sitibasrah
Like fb fan page: cantik sini cantik sana

Ingat Shaklee, ingat Siti 019-552 2329