Fibroid kecut dari 7cm ke 3cm, dalam masa 2minggu

Alhamdulillah!
Fibroid mengecut dari 7cm ke 3cm.
Masa detect 5cm, lepas 3hari jadi sakit sangat kat perut dan pegi scan, doktor sahkan dh mmbesar jadi 7cm!
Hati mana yang xsedih dan susah hati. Tido pun tak lena, kerja rumah pun tak terbuat sebab sakit sangat bilabuat kerja rumah....lagi fikir nak kena operate pulak.... Suggest amalkan vivix...akhirnya beliau try...
Last minute amalkan vivix sebelum check-up utk pastikan samada nak kne operate atau tak.... Beliau amalkan 2minggu sebelum check-up.
Keputusannya, Alhamdulillah doktor sahkan dah kecut dari 7cm ke 3cm dan tak perlu pembedahan. Nnt next checkup bulan 5 pulak.
Nilai kesihatan tidak ternilai jika di bandingkan dengan harga vivix. Beliau terus amalkan vivix dan repeat order lagi utk nantikan next appoiment checkup.
Anda ada masalah yang sama? Mari lah cuba vivix..
Harga runcit sebotol Vivix, 150ml rm503.50, free postage.
Kalau harga ahli, harganya jauh lagi  jimat,
meh hubungi Siti 019-552 2329
Jika anda tinggal di sekitar seri kembangan atau ipoh kami sediakan penghantaran percuma.