, , , , ,

Fibroid kecut dari 7cm ke 3cm, dalam masa 2minggu

2/02/2016

Alhamdulillah!

Fibroid mengecut dari 7cm ke 3cm.

Masa detect 5cm, lepas 3hari jadi sakit sangat kat perut dan pegi scan, doktor sahkan dh mmbesar jadi 7cm!

Hati mana yang xsedih dan susah hati. Tido pun tak lena, kerja rumah pun tak terbuat sebab sakit sangat bilabuat kerja rumah....lagi fikir nak kena operate pulak.... Suggest amalkan vivix...akhirnya beliau try...

Last minute amalkan vivix sebelum check-up utk pastikan samada nak kne operate atau tak.... Beliau amalkan 2minggu sebelum check-up.

Keputusannya, Alhamdulillah doktor sahkan dah kecut dari 7cm ke 3cm dan tak perlu pembedahan. Nnt next checkup bulan 5 pulak.

Nilai kesihatan tidak ternilai jika di bandingkan dengan harga vivix. Beliau terus amalkan vivix dan repeat order lagi utk nantikan next appoiment checkup.

Anda ada masalah yang sama? Mari lah cuba vivix..

Harga runcit sebotol Vivix, 150ml rm503.50, free postage.
Kalau harga ahli, harganya jauh lagi  jimat,
meh hubungi Siti 019-552 2329

Jika anda tinggal di sekitar seri kembangan atau ipoh kami sediakan penghantaran percuma.

You Might Also Like

1 comments

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

About Me

My photo

Saya Siti Zubaidah bt Basrah merupakan seorang isteri kepada En.Suami yang bernama Nik Azizon b Abd Samad dan Mama kepada Si Comel Nik Azeeza Zuyyin juga pekerja untuk sebuah Syarikat. Saya ingin mengajak anda semua juga keluarga saya untuk bersama hidup sihat dan ceria serta Cantik sini Cantik sana dengan mengamalkan produk yang di jamin Halal dan berasaskan bahan semulajadi. Saya juga adalah indipendent Shaklee Distribuor dan COD anda di sekitar Puchong, Kinrara, Equine Park, Seri Kembangan, Bukit Jalil, Dengkil, Bangi, Putrajaya, Cyberjaya dan seluruh Malaysia

Blog Archive

Most Welcome