Pengedar Shaklee Kawasan Salak Tinggi dan Nilai


Kenali Saya:

Saya Siti Zubaidah bt Basrah, merupakan Pengedar Sah Shaklee Anda. Saya menjual Produk Shaklee dan juga merupakan Pengguna Setia Produk Shaklee.

Jaminan Saya:

Jaminan saya pada anda pelanggan Shaklee Saya akan berikan konsultasi berterusan dan cara makan berserta Tips berguna secara Percuma. Semua nya untuk anda yg sudi beli dengan saya. Saya komited untuk berikan yang Terbaik buat anda.

Hubungi Saya:

Jika anda mempunyai sebarang persoalan berkenaan Set Shaklee boleh terus hubungi Siti pada bila-bila masa pun. insyallah saya akan jawab secepat dan sebaik nya.

Untuk segala permasalahan kesihatan dan jika Nak tahu mengenai Set yang sesuai dengan budget dan masalah anda atau Nak tahu dan Mahu Mulakan perniagaan Online Shaklee, sila Hubungi Siti melalui:

Sms/ wassap/ Telifon : Siti, 019-552 2329
Email: sitizubaidahbasrah@gmail.com
Facebook: Siti Zubaidah bt Basrah
Facebook Page: cantik sini cantik sana
Instagram: sitibasrah
Blog: cantiksinicantiksana.blogspot.com

Kawasan Penghantaran, COD dan Pos:

Bagi anda yang berada di sekitar Salak Tinggi, Bandar Baru Salak Tinggi, Kota Warisan, Kipmart Salak Tinggi, Tesco Nilai, Giant Nilai, Taman Indah Klia, Taman Seroja, Taman Mawar, Taman Exora,  Taman Dahlia, Kampung Labu Lanjut, Kampung Bahru Lanjut, boleh dapatkan khidmat penghantaran atau Cod terus hantar ke pintu rumah anda. Cas penghantaran di kenakan mengikut jarak alamat anda.

Manakala untuk penghantaran melalui Pos boleh di hantar ke seluruh Malaysia dengan harga Rm10 untuk setiap Alamat.

Pautan PantasAtau, jika anda mahu membuat pembelian atas taliam sendiri melalui Shaklee Website, terus click di Order Now. Shaklee Jamin segala transaksi dan maklumat peribadi anda 100% selamat dan di lindungi.


Ingat Shaklee, Ingat Siti, 019-552 2329

No comments:

Post a Comment