Bagaimana Shaklee boleh ubah kehidupan yang lebih baik


Kenapa Saya pilih Hijau?

Dulu gelap malap, sekarang kulit muka lebih cerah dan berseri ouch! Jerawat pun dah tak nak keluar. Dari kurus kemudian gemok sekarang nasib baik boleh kurus balik. Haha




dari bekerja Shift, tukar kerja Normal sekarang kerja Bebas dan dah boleh berenti kerja dan buat duit dari rumah, Dulu anak-anak di rumah pengasuh, sekarang anak-anak depan mata.u Dulu pemalu tahap gaban sekarang ada confident, boleh la tegur orang yang tak di kenali



Eh..banyak lagi lah beza dulu dan sekarang. Alhamdulillah, di pertemukan dengan Si Hijau ni. Tak mau dah beralih arah.

Sebab nya, perubahan nya tu, lebih banyak kearah kebaikan dan semakin baik dari segi ekonomi keluarga mahupun pembangunan insan dalam diri.

Bab kualiti produk tak yah risau lah kan, sebab tu Shaklee Safe, Proven, 100% Guaranteed Since 1956

Shaklee, Jenama yang di percayai ramai.

Jom kita jadi ahli Shaklee dan rasai kebaikan nya. Hubungi Siti 029-552 2329 atau terus klik Hubungi Siti untuk terus personal wassap Siti.