Rawatan semulajadi untuk Ruam dan Eczema

Masalah ruam pada bayi, eczema, parut chicken pox, kulit merekah dan puting luka akibat menyusu memang memeningkan. Lagi pening kita dah berusaha bermacam, tapi masih lagi camtu je... meh saya kongsikan sedikit cerita tentang herbal blend yang mungkin dapat membantu menyelesaikan masalah anda.

Bila anak-anak ada eczema dan ruam kita sebagai ibu bapa yang menjaga mereka pasti rasa susah hati dan sentiasa berdoa dan berharap ruam2 tu lekas la pergi....hey u ruam pergi jauh jauh..ohohoo

Mengapa Herbal Blend Shaklee menjadi pilihan sebagai krim untuk kulit terbaik?

  1. Krim herbal blend Shaklee ini telah diuji secara klinikal, di mana ia dapat membantu melembutkan kulit yang kasar
  2. Herbal blend juga membantu melicinkan kulit yang pecah pada siku, lutut dan tumit kaki
  3. Herbal blend sesuai digunakan sebagai krim harian disebabkan bauan nya yang menenangkan, dingin dan ia juga tidak melekit
  4. Sesuai disapu pada kulit bayi kerana ia sangat selamat, tidak mengandungi bahan kimia yang merbahaya
  5. Herbal blend blend sesuai disapu pada kulit bermasalah seperti eczema dan ruam
  6. Herbal blend adalah krim pilihan yang terbaik untuk disapu pada tempat gigitan serangga, calar mahupun luka-luka

Apakah Ramuan dalam Krim Herbal Blend ni?

Ramuan nya terdiri daripada bahan-bahan yang selamat kerana ia dihasilkan dari ekstrak herba semulajadi, iaitu sage, horse chestnut yarrow dan rosemarry.


1) Sage


Sage

Sage adalah herba yang terkenal yang digunakan sebagai rempah dalam masakan dan dalm industri kosmetik, ia banyak digunakan sebagai pewangi kosmetik secara semulajadi.

2) Horse Chestnut




Horse Chestnut banyak digunakan di dalam krim untuk masalah ulcer kulit


3) Yarrow

Yarrow

Yarrow, digunakan pada zaman dahulu sebagai ubat luka di kalangan askar-askar perang purba. Ia dapat menyembuhkan luka, mengandungi antimikrob dan berupaya mengurangkan kesakitan.


4) Rosemarry

Rosemarry

Rosemarry dipilih sebagai ramuan utama krim ini kerana ia berfungsi melembapkan kulit, menyokong pembentukan kolagen yang sihat kerana ia menentang radikal bebas pada kulit. Ia juga berfungsi sebagai wangian semulajadi kepada krim Herbal Blend ini.

Krim ini selamat digunakan seawal dari bayi sehingga dewasa kerana ianya Paraben free, Fragrance Free dan bebas kima.


Mahal ke krim ni, banyak sangat kegunaan nya dan semulajadi lagi..

Harga nya memang berpatutan dan sangat berbaloi, cuma rm27.50 saja. Berbalaoikan?? itu harga pasaran tau... 

Lagi lah berbaloi, kalau anda boleh dapat diskaun 20%.. meh wassap saya untuk dapatkan harga lebih jimat :D

Sms/ wasap Siti 019-552 2329

Bagi mereka yang duduk di sekitar Seri Kembangan dan Equine boleh la saya COD free aje, terus kerumah anda :D

Ops! Tak syok la kan kalau tak de testimoni. Meh nak belanja testimoni anak customer saya ni. 

Anaknya ada ruam-ruam merah yang buat kan anaknya jadi tak selesa dan meragam. Dah bermacam krim sudah dicuba, akhirnya beliau try krim Herbal blend, Alhamdullillah seawal sehari dah nampak ruam merah berkurangan dan seterusnya dalam masa seminggu, ruam merah terus hilang... Happy nya tak terkira :D saya pun turut gembira melihat perubahan positif anaknya itu. ;D 

Jadi saya nak kongsikan kegembiraan ini dengan anda semua, kot la anda juga ada masalah yang sama, jadi usah lagi gusar dan ragu terus hubungi saya untuk dapatkan krim herbal blend anda :D

Hubungi Siti 019-552 2329



Klik "Esell order Now" untuk pembelian Online menggunakan kad Debit/Kredit. Saya akan hubungi anda untuk konsultasi dan Jadual Ber-Shaklee

 
Klik sini Jika anda perlukan bantuan segera untuk menggunakan esell atau ada sebarang pertanyaan dan mahu saya tolong Order Produk Shaklee untuk anda.


http://cantiksinicantiksana.blogspot.my/2017/11/set-penjagaan-kulit-bayi-shaklee-baby.html