Bagaimana nak mulakan Perniagaan Online Shaklee

Assalamualaikum semua

Pagi-pagi nak bukak kedai. Eh! Apa nama kedai? Kedai akak di alam maya aje. Tak caya cer gugel nama Siti Zubaidah bt Basrah. Tengok jumpa apa?

Kalau mau nya gambar yg banyak, maka singgah la ke Instagram akak,
follow @sitibasrah

Kalau tak de Instagram, boleh la melawat ke Fb Page akak, ada dua tau, jemput la like ya

Fb Page:

1. Cantik sini cantik sana
Amboi nama...hahaha itu dalam maknanya di dalam nya ada la set vitamin, tips2 dan testimoni pengguna.

2. Vivix Kehebatan alam semula jadi
Wah gitu... dalam ni kita cerita pasal Vivix aje ada banyak testimoni pengguna yg dah pun berjaya melepasi kritikal time mereka. Alhamdulillah.

Tapi, ada juga yg mau nya lebih detail dan panjang penerangannya. Maka jemput la ke Blog akak

cantiksinicantiksana.blogspot.com

Payah sangat nak gugel sana sini, meh tipon je akak atau wassap kita berborak2, ha kan senang

Siti 019-552 2329

Bagaimana mahu mulakan Perniagaan Online Shaklee?

Mudah je, ikut step ni:

1. Yuran keahlian, rm68.90

2. Lengkap kan maklumat berikut:
Nama:
Ic No.:
Alamat:
No.phone:
Email:
Acc no.: (Cash bonus akan terus di masukkan ke no acc ni, jika ber kelayakan)

3. Kemudian hantar kan semua no 1 dan 2 ke, Siti 019-552 2329

Hehehhe jadi jangan cakap akak tak payung