, , , , , , , , , , ,

Testimomi Sustained Release Vitamin C, Eczema berkurang

1/06/2016

Meh bagi tau true story tentang customer saya yang sangat excited ni. Nama nya rahsia...hihii

Orangnya sangat friendly dan simple. Mudah sangat berurusan dengan nya dan urusan jual beli kami berjalan sangat lancar. Yang saya katakan excited kerana beliau sendiri yang nak datang ambil produk dan nak terus menggunakannya. Allahhuakbar... Tolong temukan lagi saya lebih ramai customer sepertinya, amin :D

Ok seterusnya, beliau mahu beli set untuk kecutkan cyst, jadi saya suggest Vivix, memandangkan beliau beli dah banyak Vitamin C, Vitamin E, Gla, HerbLax, Ostematrix dan Omega dan terus register ahli Shaklee. Alang2 baik amik vivix dan fokus pada satu vitamin ni, lebih mudah nak ingat jadual. Tapi katanya takpe, next time dia akan try vivix kalau dia asyik lupa jadual. Hehehe sempoi betul :D

Ok, nak dijadikan cerita, selang seminggu beliau wassap semula dan tunjukkan gambar tangannya yang mengalami eczema teruk sebelum ni dan dah cuba macam2 produk dan cream, tetapi tidak berhasil. Alhamdullillah, selepas consume vitamin Shaklee eczema beliau menunjukkan perubahan yang sangat positif. Meh lihat gambar beliau.


Anda juga mahu mencuba? Meh hubungi saya  Siti 019-552 2329

Harga Produk:

Sustained Release Vitamin C,
Bagus untuk pembentukan kolagen dari dalam dan memlembab dan mencerahkan kulit. Menguatkan imunisasi tubuh badan.
Harga Runcit rm98.05
Ada 180biji, cukup 3-6 bulan

Vitamin E Complex,
Bagus untuk kecantikan kulit, hilangkan parut jerawat dan luka. Menlicinkan kulit. Antioksidan dan awet muda.
Harga Runcit rm157.94
Ada 120biji, cukup 2-4bulan

Gla Complex,
Menstabilkan hormon dan membetulkan kitaran haid.
Harga Runcit rm96.73
Ada 120biji, cukup 2bulan

Omega Guard,
Kaya DHA dan EPA yang berfungsi seperti minyak ikan. Ianya pelbagai guna, selain bagus untuk otak dan mujarab untuk membuang kahak bagi kanak2 dan dewasa ia boleh juga dijadikan sebagai Fat Burn untuk turunkan berat badan.
Harga Runcit rm144.16
Ada 90biji, cukup 1-2bulan

Ostematrix,
Pil kalsium mujarab untuk singkirkan keletihan dan kelesuan. Mempunyai imbangan tinggi rendah yang seimbang untuk keperluan. Kalsium tulang dan gigi yang sihat dan kuat. Harga Runcit rm64.66
Ada 120biji, cukup 1-2bulan

Herb Lax,
Detox usus yang mampu membuang kerak2 lama dan membersihkan usus untuk penyerapan nutreien yang lebih optimum tanpa mengakibatkan cirit birit dan menggangu perut. ia juga akan membantu usus untuk berfungsi lebih cekap.
Harga Runcit rm55.65
Ada 120biji, cukup 1-2 bulan


Yang diatas ni semua adalah harga runcit tau, untuk lebih penjimatan dan dapatkan khidmat nasihat mengikut keperluan anda dan bertanyakan bagaimana register ahli shaklee yang sangat menguntungkan ni dan usahla risau, kalau anda mahu makan sendiri pun boleh, jika mahu berbisness online pun boleh, bagitau je anda nak camne ye...tiada paksaan, wah gituw :D 

Jadi meh la hubungi Siti 019-552 2329

Kami menggunakan poslaju dan gdex sebagai curier dan dijangka sampai dalam 4-7hari bekerja. postage cuma rm10 untuk setiap alamt, tak kira berapa banyak pun vitamin yang di beli.

Untuk anda yang berada disekitar seri kembangan dan ipoh saya boleh terus Cod kedepan pintu :D

Ingat Shaklee, ingat Siti 019-552 2329

You Might Also Like

0 comments

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

About Me

My photo

Saya Siti Zubaidah bt Basrah merupakan seorang isteri kepada En.Suami yang bernama Nik Azizon b Abd Samad dan Mama kepada Si Comel Nik Azeeza Zuyyin juga pekerja untuk sebuah Syarikat. Saya ingin mengajak anda semua juga keluarga saya untuk bersama hidup sihat dan ceria serta Cantik sini Cantik sana dengan mengamalkan produk yang di jamin Halal dan berasaskan bahan semulajadi. Saya juga adalah indipendent Shaklee Distribuor dan COD anda di sekitar Puchong, Kinrara, Equine Park, Seri Kembangan, Bukit Jalil, Dengkil, Bangi, Putrajaya, Cyberjaya dan seluruh Malaysia

Most Welcome