Tambah Tenaga Segera


Bagaimana nak kekal bertenaga?

Dalam banyak-banyak botol biru, akk paling suka dua botol ni, sebab ia sangat membantu memberikan tenaga berpanjangan untuk hari yang lebih aktif dan ceria.
Eh! Macam iklan milo pulak😂😂😂

Tapi memang terasa berbeza jika kedua ni tak de...rasa lemau lesu tak bermaya.

Kenapa?

Sebab badan kita tidak menghasilkan nya. Ia perlu di ambil daripada sumber makanan. Saya pilih yang asli, kerana ia tidak ter hapus dek suhu dan tiada kalori tambahan dan kandungan nye lengkap 100% . Lagi satu sumber Energy Booster ku, harus lah Protien Shake😘

Kesemua nya tahan untuk sebulan++ Love them soo much!



Berapakah Harga Shaklee si Botol Biru?

Bcomplex, 
Kuantiti: 120biji
Tempoh Penggunaan: 2bulan
Harga: rm53.75

Vitalea iron Formula, Multivitamin,
Kuantiti: 120biji
Tempoh Penggunaan: 2bulan
Harga: rm88.75

Esp, Energizing Soy Protein,
Kuantiti: 850g
Tempoh penggunaan: 1bulan ++
Harga: rm150

Dapatkan Set Tambah Tenaga / Energy Booster, Hubungi 

Wassap/ sms Siti 019-552 2329
Email: sitizubaidah_basrah@yahoo.com
Face Book: siti zubaidah bt Basrah 
Instagram: sitibasrah

Bagi anda yang berada di sekitar Seri Kembangan, Pasar Borong Selangor, Equine Park dan The Mines boleh la terus hubungi saya untuk saya hantar kan ke rumah anda. Postage ke seluruh Malaysia.