Tips hilangkan stress untuk capai target


Tips hilangkan stress untuk capai target :

Anggap apa yang kita sedang buat; iaitu usaha pelbagai cara - adalah eksperimen demi eksperimen.

Apabila kita bereksperimen, minda kita akan allow diri kita untuk buat as many mistakes as possible.

Hanya bila kita mencuba dan terus mencuba, baru lah kejayaan akan datang.

Jadi untuk buang stress - aku dah buat macam itu ini, kenapa masih tak dapat result macam aku nak? Maka, 

Cuba tukar mindset - Aku nak eksperimen teknik ni. Tengok dalam masa sekian sekian, menjadi ke tidak.

Kalau tak menjadi, cuba lagi adjust mana patut.

Life is about learning. Jangan risau benda tak sepatutnya. 

Insya-Allah dengan eksperimen gigih kita, pasti Allah akan bagi balasan yang wow! ^_^