Kelebihan Set Menyusu Shaklee

Kepada mereka yang telah mencuba dan merasai sendiri kehebatan Set Menyusu Shaklee pasti tidak akan menoleh lagi dan terus setia bersama Shaklee malah ingin teruskan pada set lain pula :)
Hehehe...memang berhantu kn set shaklee..;)
image
Ok, Mengapa ramai yang jatuh cinta dgn Set menyusu Shaklee??
Selain daripada MILK BOOSTER, ibu pasti dapat merasakan Kulit bertambah cantik dengan adanya B Complex, Vit C dan ESP. Luka, parut lama dan parut baru dan stretch mark cepat pulih dan semakin pudar dengan adanya Vit C & ESP. Kulit bertambah cerah dengan adanya ESP.
Rambut dah kurangkan gugur dengan adanya ESP yg menguatkan rambut dan kuku.
image
Hubungan suami isteri semakin intim, tak perlu telan manjakani dgn adanya Alfalfa. Macam anak dara... ;) Badan bertenaga, tidur pun lambat. Kalau dulu belum pkl 9 dah terlepek. ini kerana dengan bantuan B complex dan VITALEA.
image
Tidak lagi diserang sakit kepala dengan adanya B complex dan OSTEMATRIX. Baby cepat kenyang, tidur lena dan kurang neragam dengan pengambilan ESP dan susu juga menjadi lebih pekat dan lemak berkrim. Jadi boleh la spend banyak masa bersama suami dan anak. Ibu sihat keluarga bahagia.
image
Tidak lagi mengalami kejang kaki dengan adanya OSTEMATRIX. Senang bangun pagi pun sebab ada OSTEMATRIX. Tiada lagi sembelit dengan adanya ALFALFA
image
Itulah antara kelebihan Set Menyusu Shaklee. Memang berbaloi baloi kerana Vitamin Shaklee yang berupaya menyeimbangkan dan memenuhi keperluan tubuh badan. Apabila tubuh badan dan sel sel sihat, maka kesihatan dan kecantikan akan terserlah :)
image
Mari lihat testimoni dari pengguna Set Menyusu Shaklee. Ini diambil dari wassap group kami yang sentiasa ceria dan juga testimoni dari kawan baik saya :)
image
image
image
image
image
Hubungi saya untuk khidmat nasihat dan tips penyusuan berjaya dan juga tips berpantang dengan shaklee dan jadual makan vitamin yang betul mengikut situasi anda.
Tak lupa juga tips kurus semula selepas berpantang dan tips makanan yang sesuai untuk diamalkan sepanjang tempoh berpantang :)
Call/ sms/ wassap Puan Siti 019-5522329
Anda mungkin juga menyukai:
Set Menyusu Shaklee 3M
Tips Elakkan Loya dan morning sickness semasa hamil
Tip memperbanyakkan susu ibu
Tips tingkatkan susu ibu dengan teknik power pumping