Anak sembelit apa yang ibu bapa boleh bantu??

Bila anak Sembelit orang yg paling susah hati adalah ibunya..... Saya faham kerana saya pun pernah mengalami situasi yang sama.

Ibu-ibu cubalah MealShake, nutrisi yg kaya dengan serat utk membantu melembutkan najis supaya masalah sembelit boleh diatasi.

Bujan itu saja, ia juga merupakan sumber protein dengan vitamin dan mineral tambahan. Menyediakan jumlah seimbang bagi setiap 9 asid amino yang diperlukan oleh tubuh untuk tumbesaran dan perlindungan yang baik.

Dan lagi, Meal Shakes mengandungi semua asid amino asli yang terdapat di dalam protein termasuk asid amino perlu dan juga tidak perlu.

Rasanya yang enak serta boleh dibancuh dengan mana-mana hidangan atau snek lain. Pasti tidak akan ditolak oleh si manja.

Ia mengandungi 19 vitamin utama dan mineral tambahan serta sarat dengan sumber kalsium dan protein yang amat diperlukan oleh kanak-kanak untuk membesar dengan kuat dan sihat.

Nak cuba ikhtiar Meal Shake untuk anak sembelit?

Boleh hubungi saya. Kita sembang lanjut kat tepi :D

Sms/ wassap Siti 019-552 2329

Lagi Testimoni Shaklee:
Follow instagram @sitibasrah
Like Fb fan page cantik sini cantik sana

Harga?
Berat bersih 544g, cuma rm113.75
Cukup untuk 1bulan ++

Tunggu dulu....

itu harga pasaran tau, jika mahu harga yang lebih menjimatkan,
meh sms/wassap --> Siti 019-552 2329


Bagi anda yang tinggal di sekitar Seri kembangan dan Equine Park serta area ipoh, kami menyediakan perkhidmatan penghantaran percuma terus ke pintu rumah anda :D