Keistimewaan dan Kebaikan Vivix Shaklee menjadikan nya Hadiah Teristimewa buat yang TersayangBulan ni adalah bulan Istimewa untuk Vivix. Kerana pada bulan ini, Shaklee buat Promotion Vivix pada harga yang sangat Special dan juga tawaran bonus yang lumayan. Selain itu anda juga boleh dapat kan Sudu khas Vivix dan Bag Cooler Vivix yang sangat cun tu. Memang anda patut dapatkan nya sebagai koleksi peribadi.

Sebelum tu, bagi anda yang pernah amalkan vivix memang tak kan berpaling lagi kerana khasiat dan keberkesanan nya tidak perlu di ragui lagi. Lagi lah ia nya memang telah di Patenkan dan Ujikaji telah di lakukan untuk membuktikan keberkesanan nya membaiki dan memperbaharui Sel.

Vivix Promotion 2017

Keistimewaan Vivix Shaklee

Memperbaiki DNA.
Setiap hari, tubuh kita mengalami kerosakan DNA (salah satunya akibat radikal bebas) yang menyebabkan proses penuaan terjadi begitu cepat. Vivix membantu melambatkan dan melindungi DNA sel tubuh kita dan melambatkan proses tersebut.Vivix sesuai diambil oleh mereka yang selesai menjalani rawatan pemulihan kanser, misalnya kimoterapi, bagi mengembalikan sel tubuhnya kepada keadaan asal.

Memperbaiki tenaga sel.
Semakin tubuh kita terdedah kepada penuaan, semakin cepat sel tubuh kita kehilangan tenaga. Ini akan menurunkan fungsi sel. Vivix membantu menguatkan sel tubuh.

Membantu meningkatkan fungsi otak, kardiovaskular, imuniti dan sendi.
Semakin tua, semakin kita rasa sakit sana sini, ingatan pun makin pudar. Vivix membantu mengembalikan keremajaan.


Kebaikan Vivix Shaklee 

  • Menggalakan penuaan yg sihat – awet muda dan anti-penuaan
  • Membantu mengelakan kanser – merencat sel kanser dari menjadi semakin serius
  • Mengurangkan risiko penyakit jantung – melindungi jantung
  • Mengurangkan kompilasi diabetes / kencing manis
  • Meningkatkan kesihatan arthritis dan menyokong kesihatan sendi – melindungi saraf
  • Mengurangkan insiden penyakit nyanyuk - merawat azhameir
  • Membantu merawat penyakit parkinson
  • Membantu memulihkan penyakit strok - angin ahmar
  • Meningkatkan kesihatan imum badan
  • Menggalakan kesihatan keseluruhan
Vivix™ adalah minuman campuran botani merupakan revolusi terbaru di dalam pemakanan polifenol. Mengandungi campuran unik botani Polygonum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Elderberi Eropah dan Lobak Ungu yang kaya dengan polifenol menjadikan Vivix begitu unik. Polifenol adalah kumpulan fitokimia yang terdiri daripada sebatian tanaman yang mengandungi khasiat antioksidan dan sel anti-penuaan semulajadi.

Apa kata Pengguna Vivix


Vivix untuk kecantikan:
Vivix untuk kencing manis:


Vivix untuk kesihatan, kecutkan fbroid

No comments:

Post a Comment