, ,

Shaklee Efect yang merubah hidup saya 360'

12/31/2016

Aduhai! Aku yang dulu bukan lah yang sekarang😜

Asal nya memang kurus keding. Sampai satu tahap, dengan corak pemakanan yang sama tapi corak aktiviti pula yg makin kurang aktif (ye la..dh keje, tak bersukan, tak bersenam... menelan aje.. #alasan) haa si kurus keding pun boleh jadi bam bam tau. Hohohoo

Tang kulit tu, mmg dari dulu Jenis gelap dan berminyak sangat, nasib la tak berjerawat😷

Lepas tu, dah dekat kawin, baru la muncul keinsafan tu😂😂😂

Gugel sana sini, cuba itu ini, buat macam-macam, hasil nya?? Sikit pun tidak membantu. Malah ada satu tempat kurus yg popular tu, saya cuba, hasilnya cuma kurang 1kg saja!!! (org dah cuak cenggitu la😂😂😂)

Tak yah la kira berapa dah habis. Tak mau dah ingat.😷

Lastly, baru la berkenalan dengan Shaklee yang baaaanyak sangat merubah hidupku. Baik dari fizikal, mental dan emosi😉

Tengok la kat gambaq tu. Dari 2010 sampi 2016. Yang 2016 tu kini prgnnt 6month++ .... hohoo tapi still tak leh lawan yg 2010 tu...huhuu dasat sungguh masa tu... 😷😷😷😷

Zuyyin tengok gamba tu, dia kata

"siapa ni?? Kenapa gelap sangat? Mama ke???? Mama ter pakai bedak salah ke??? 😂😂😂😂"

Setahun cari ilmu kurus, berdiet dengan kiraan kalori yang betul, bersenam, Ber suplement, konsisten... akhir nya membuah kan hasil yang lumayan!

Dan yang penting, berat badan tak pernah naik mendadak walaupun dah stop set kurus, just mantain set kulit jaa😉

Set kulit ni, sangat membantu dalam mencerah, membersih dan menjadikan kulit lebih tahan sinar matahari. Maka, tak mudah sun burn dan berminyak😉

Ini lah Shaklee efect ku yang terbesar😃

Sebab tu la, ku setia dengan nya dulu kini dan selamanya😉

Mahu dapatkan konsultasi Shaklee dari Saya?
Wassap aje, Siti 019-552 2329
Your Trusted Shaklee SID

#gt12
#shakleeefect
#task56
#tsunamishaklee
#duludansekarang

You Might Also Like

0 comments

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

About Me

My photo

Saya Siti Zubaidah bt Basrah merupakan seorang isteri kepada En.Suami yang bernama Nik Azizon b Abd Samad dan Mama kepada Si Comel Nik Azeeza Zuyyin juga pekerja untuk sebuah Syarikat. Saya ingin mengajak anda semua juga keluarga saya untuk bersama hidup sihat dan ceria serta Cantik sini Cantik sana dengan mengamalkan produk yang di jamin Halal dan berasaskan bahan semulajadi. Saya juga adalah indipendent Shaklee Distribuor dan COD anda di sekitar Puchong, Kinrara, Equine Park, Seri Kembangan, Bukit Jalil, Dengkil, Bangi, Putrajaya, Cyberjaya dan seluruh Malaysia

Blog Archive

Most Welcome