, , ,

Tips untuk ibu tingkatkan tahap Imunisasi anak menentang Virus

4/04/2017Dok sini jap, lihat hijau😘

Bukan mudah untuk ibu-Ibu melepas kan anak-anak utk bebas bermain sebelum pasti kan mereka benar-benar sihat dan kawasan sekeliling yang selamat untuk pergerakan mereka. Saya yakin, semua ibu pun prihatin bab keselamatan anak-anak😘

Namun, bagaimana pula dengan pelbagai virus masa kini yang di luar kuasa kita? Bagaimana harus mengawal nya?

Saya, ambil langkah berjaga-jaga dengan menyediakan perisai dari dalam kepada anak-anak supaya mereka tidak mudah di jangkiti penyakit berjangkit dan virus.

Antara "Perisai favourite" ialah Biji labu @ Nutriferon. 

Manfaat biji labu, Antaranya, ialah memerangi  virus, kuman dan mikrob, jangkitan kulat, mengatasi masalah kecacingan dan juga antioksidan yang tinggi utk menentang kanser.

Haa best ke best manfaat nye tu😉

Seisi keluarga pun boleh menikmati nya kerana ia juga bgus utk cantikkn kulit, kurangkan kedutan, awet muda, mengurangkan masalah senggugut dan membaiki masalah prostat.

Kalau nak cari satu Suplement untuk seisi anak-anak dan diri sendiri, Nutriferon la jawab nya😘


Berapakah Harga Sekotak Nutriferon?
Sekotak Nutriferon, 30sachet x 1.2g
Harga Nutriferon rm181.25

Anda pasti akan dapat lagi 25% diskaun jika terus Hubungi Siti 019-552 2329


atau terus klik link di bawah ni, untuk buat pembelian Nutriferon secara Online:


You Might Also Like

0 comments

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

About Me

My photo

Saya Siti Zubaidah bt Basrah merupakan seorang isteri kepada En.Suami yang bernama Nik Azizon b Abd Samad dan Mama kepada Si Comel Nik Azeeza Zuyyin juga pekerja untuk sebuah Syarikat. Saya ingin mengajak anda semua juga keluarga saya untuk bersama hidup sihat dan ceria serta Cantik sini Cantik sana dengan mengamalkan produk yang di jamin Halal dan berasaskan bahan semulajadi. Saya juga adalah indipendent Shaklee Distribuor dan COD anda di sekitar Puchong, Kinrara, Equine Park, Seri Kembangan, Bukit Jalil, Dengkil, Bangi, Putrajaya, Cyberjaya dan seluruh Malaysia

Most Welcome