Tips nak jadi Peniaga Online Berjaya

Mula2 kita kena belajar, tahu teorinya... lepas tu kita kena buat. Bila kita buat sendiri, baru kita akan faham dan rasa sendiri sepak terajangnya.

Tahu saja takkan buat kita jadi pandai.

Ilmu (pengetahuan) mmg senang nak dapat, tapi praktikal, lain ceritanya.

Semua orang ada ilmu tentang “MEROKOK MEMBAHAYAKAN KESIHATAN” tapi tak semua orang reti nak jauhi rokok. Macam2 alasan diberi untuk terus merokok.

Kalau hadir apa2 kelas, terus buat apa yg kita belajar dlm kelas tu... JANGAN TUNGGU NEXT CLASS, atau beralasan “Tak faham sangatlah, kena pegi kelas siri ke-2 ni baru boleh” kalau ada mindset macam tu, maknanya selama-lamanya lah tak faham2.

Tahu, buat terus. Tak sempat nak fikir pasal minyak dahhh..

Faham ke faham?