Memperkenalkan YOUTH Skincare Produk Shaklee TerBaru menggantikan Nutriwhite


Memperkenalkan Shaklee Youth Advanced Anti-Aging Regimen Skin Care, Look Younger Longer.

Lihat Video berdurasi 2minit 22saat ini.
 

Padamkan satu dekad penuaan dengan YOUTH®, sebuah sistem penjagaan kulit baru revolusioner yang direka untuk membantu anda kelihatan lebih muda lebih lama.

Janji kami adalah bahawa penjagaan kulit Youth tidak hanya akan meningkatkan kesihatan kulit anda secara dramatik, tetapi 100% dijamin untuk menjadikan kulit anda ke usia yang lebih muda agar anda kelihatan Muda lebih lama.

Tidak seperti penjagaan kulit biasa, teknologi canggih kami melampaui menangani penuaan di permukaan untuk menyasarkan tahap sel kulit anda. Dengan menggunakan Teknologi Patent-Pending Youth Complex yang mengaktifkan protein untuk menjana semula sel-sel kulit untuk menghasilkan lebih banyak kolagen dan elastin yang membantu kulit anda menjadi lebih muda ... ia  menjadikan anda Muda lebih lama. 


Sesuai dengan Tema Youth sendiri, Look Younger Longer.

YOUTH adalah 100% vegan, cruelty-free, gluten free dan Bebas daripada lebih 2,500 bahan kimia berbahaya dan questionable ingredients, delivering Clinical Results Without Compromise.

Ia di jangka Bakal menggegarkan pasaran Malaysia pada awal Tahun 2018. Tungguuu..

Yezzza Tazabbar nye!

Ok, jadi sebelum ia mula menerjah ke pasaran kita, mari kita ambil tahu apa agak nya yang terdapat di dalam Skincare ini hingga membuat kan ramai yang tak sabar sabar untuk memilikinya.



Kenapa perlu pilih YOUTH sebagai skincare?

Ia 100% menggunakan tumbuh-tumbuhan, tidak diuji ke atas haiwan dan bebas gluten!

Dan yang membuat kan nya lebih Menarik dan lebih patut di miliki oleh semua orang adalah produk ini mengandungi polifenol yang bantu membaikpulih kulit muka hingga ke peringkat sel. tahu tak Polifenol juga terdapat di dalam Vivix Shaklee?

Minum Vivix sebagai Suplemen anti penuaan dan guna pula Youth untuk SkinCare setiap hari, umpama diri anda di layan bagai kan Puteri. Best kan?


Apa rangakaian yang terdapat di dalam YOUTH® Shaklee Skincare

YOUTH Skincare Shaklee terbaru ini terdiri daripada 7 jenis produk yang sangat amazing, iaitu:
  •     YOUTH® Activating Serum
  •     YOUTH® Perfecting Skin Toner
  •     YOUTH® Age Defense Mineral Moisturizer SPF 30
  •     YOUTH® Luminous Gel Oil Cleanser
  •     YOUTH® Advanced Renewal Night Cream
  •     YOUTH® Activating BB Cream
  •     YOUTH® Radiance C + E
YOUTH® Activating Serum
YOUTH Serum ni mempunyai 10 kali ganda bahan aktif yang bantu pemulihan secara kritikal. Dengan campuran vitamin, polifenol, produk ini dapat:
  •     bantu penghasilan kolagen dan membaikpulih hingga pada tahap sellular.
  •     mengembalikan aura seri muka yang superb dan keremajaan kulit.
YOUTH® Perfecting Skin Toner

YOUTH Toner, kulit anda kelihatan lebih licin, lebih lembap dan juga terpelihara dari dari sel-sel yang telah mati punca kulit kusam dan bebas dari segala pencemaran persekitaran terutamanya toksin. Ia bantu menjadikan kulit lebih berseri-seri!

YOUTH® Age Defense Mineral Moisturizer SPF 30
Melindungi kulit dari sinaran matahari. Sumber bahan semulajadi dari hidupan laut biopolimer yang terdapat di dalam moisturizer ini bantu lindungi kita daripada pencemaran. Kesan dari vitamin yang terkandung di dalam produk ini dapat membantu melembapkan kulit wajah dan meningkatkan penampilan tona warna kulit yang lebih sekata.

YOUTH® Luminous Gel Oil Cleanser
Produk 3 dalam 1 ini yang mengandungi :
  •     pH yang seimbang
  •     Bebas sabun
  •     Gabungan daripada vitamin dan polifenol serta alga
  •     mengilatkan kulit 
  •     menjernihkan kulit
  •     menyediakan kulit untuk menghadapi dunia
YOUTH® Advanced Renewal Night Cream
Krim malam yang dapat menyokong proses pembaharuan sel kulit muka sewaktu sedang tidur. Wow, best sangat ni!

Campuran bahan botani ia bantu penghasilan kolagen dan elastin yang membuatkan kulit kelihatan lebih muda, lebih lembut, halus, dan glowing!

YOUTH® Activating Beauty Balm Cream
Balm ni ada 5 jenis. Nanti tunggu official announcement dari pihak Shaklee sama ada mereka bawa masuk kelima-lima ataupun tak bawa masuk 1 pun. Apa-apa kena tunggu.

Tapi untuk pengetahuan, YOUTH Balm ini berfungsi untuk 5 dalam 1 iaitu:
  •     Menyeimbangkan
  •     Memperbaiki
  •     Menghidrat
  •     Memelihara
  •     Melindungi
YOUTH® Radiance C + E
Yang terakhir, formula gabungan vitamin C tulen dan vitamin E ini bantu mencerahkan kulit dan ia telah terbukti dapat mengurangkan kesan garisan-garisan dan kedutan. Ia juga bantu mengurangkan pigmentasi, melicinkan tekstur kulit dan memperbaiki tona kulit secara keseluruhan.

Memang sangat tak sabar nak tunggu YOUTH Skincare Shaklee Produk Baru Bakal Gegar Malaysia launching. Memang akan beli punya lah! Jom bersama kami buat persediaan untuk ucap selamat datang kepada Produk Skincare Shaklee yang sangat awesome ni.

Lihat Testimoni Youth. Testimoni ini jauh di US sana. Apa kata mereka agaknya ya, berpuashati ke idok?

Klik "Shaklee esell Order Now" untuk terus buat pembelian produk Shaklee anda secara Online.

Atau, jika anda ada sebarang persoalan dan perlukan bantuan segera, klik wassap Siti untuk terus personal wassap Siti.