Perbezaan kurus dengan Detox vs Kurus dengan Diet

Pernah dengar program detox tak? Ok hari ni saya nak share 8 Kebaikan Set DETOX SHAKLEE yang tidak ada pada diet dan program kurus lain. ;)
===================================

1) Program Detox shaklee membantu kita buang toksin seterusnya menjadi lebih sihat, bertenaga dan fokus.

2) Boleh diamalkan oleh ibu menyusu dengan meal plan tersendiri. (special sangat dan selamat untuk bayi anda) ;)

3) Mengurangkan craving atau mengidam terhadap benda manis dan nafsu makan banyak seperti biasa walaupun sudah selesai Detox 7 hari. (Teruskan sehingga 30hari)

4) Sesi detox yang pendek sahaja, hanya 7 hari dan anda sudah dapat merasakan perubahan yang positif.

5) Sistem penghadaman yang lebih baik. (pembuangan lancar, bebas masalah buasir dan sembelit)

6) Nafas lebih segar dan tidak berbau (jika anda mengalami masalah nafas berbau)

7) Kulit lebih segar dan tidak lesu.(usaha untuk bebas dari jerawat, ekzema, resdung dan alergic)

8) Apa manfaat nya ber-Detox ni?? BERAT Badan Pasti TURUN dan tak mudah naik semula !


kenapa? Mari lihat apakah Perbezaan Kurus dengan Detox Shaklee dan Kurus dengan Diet biasa


Ada Faham, perbezaan kurus dengan Diet Biasa dan Kurus dengan Detox Shaklee??

Kurus dengan Diet Biasa mengakibatkan Tindak balas badan terhadap kepekatan Toksin akan menyebabkan lemak di simpan semula!! Maka Itulah sebab nya bila makan sedikit tapi cepat pula berat badan naik.

ini lah yang di panggil berat badan Yo-Yo, sekejap kurus, sekejap gemuk!! no no no. kita tak mahu lagi jadi begini. betul kan?

Usah lagi tunggu dan membiarkan tubuh badan meyimpan lebih banyak Toksin. JOM DETOX dengan saya kerana Saya akan sertakan Satu Minggu Menu Makan Detox secara percuma, khas buat anda yang mahu Kurus secara Sihat iaitu dengan Ber-Detox.

Terus wassap Siti di nombor telefon di bawah. Saya tunggu panggilan anda.

Hubungi / Wassap Siti 019-552 2329



Lihat Testimoni Peserta yang telah pun berjaya menurubkan berat badan dengan Selamat selepas menjalani Program Detox Shaklee






Macam mana? Kalau anda dah lama berusaha dan dah guna pelbagai produk untuk kurus namun hasil nya tidal memberangsangkan, maka Detox adalah pilihan tepat untuk anda.

Usah bertangguh lagi, terus hubungi Siti untuk lakukan Detox anda harini dan dapatkan menu detox 7hari specialbuat anda.

Siti 019-552 2329