5 Tips Tawan Hati Suami


" 5 PERKARA TAWAN HATI SUπŸ…°️MI "
.
1. Sentiasa murah senyuman utk suπŸ…°️mi.
2. Guna panggilan yg mπŸ…°️nja.
3. Bersegera apabila diminta sesuatu.
4. Sikap memberi dan menerima dlm setiap perkara secara seimbang.
5. Jadi permaisuri yang menenangkan hati dan fikiran suπŸ…°️mi.

Tahu tak mcam mana nk jadi permaisuri yang menenangkan?

Senang je....

Jadi lah permaisuri yang sentiasa bertenang dalam setiap perkara. Secara tak langsung akan membibitkan rasa timbang rasa kedua pihak.
Serta tampil anggun ketika di rumah. Cantik Luar dan Dalam okayyy.
.
atau
.
Amalkan Alfalfa Jamu moden yang berfungsi sepertibkacip fatimah dan jus kunyit untuk tampil Cantik Luar dan dalam. Nak lagi penjagaan kecantikan luaran dan dalaman, 

Follow Ig Sitibasrah
Facebook: Siti zubaidah bt basrah
Facebook Page: cantik sini cantik sana
Facebook Page: kehebatan alam semulajadi
Blog: cantiksinicantiksana.blogspot.com

Nak lagi laju😘
Wassap ke siniπŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
www.wasap.my/60195522329

Tak salah kan tampil cantik utk suπŸ…°️mi !

Boleh TAG kawan2 dan keluarga jika rasa bermanfaat.

P/S : Jangan lupa LIKE dan Share post ni utk lebih tips!