,

Jana Pendapatan Sampingan dengan Dropship Shaklee

3/08/2017


Kawan-kawan, kawan-kawan teringin buat bisnes online? Oh, masih bekerja dan tak pasti ada masa ke tak de masa nak buat bisnes? 

Its ok, kami laki bini ada caranya.

Yang pasti tak perlu beli stok beribu - ribu. 
Yang penting anda perlu tau cara yang betul nak promote dan selepas ada permintaan barulah order produk. 

Kami komited untuk bantu anda yang terasa nak berniaga untuk tambah side-income beli barang keperluan atau mungkin untuk penuhkan tabung travel. 

Jika anda tak tahu nak mula macam mana, modal pun ciput je dan tak ada sapa nak ajar, sila kepit kami rapat-rapat untuk kami bantu anda ๐Ÿ˜„

Jika anda serius nak berbisnes, kami lah yang anda cari ๐Ÿ˜„. Sebab kami sediakan untuk anda:

.
1. BAHAN PROMOSI 
Cara nak berkongsi di facebook yang pasti orang tak menyampah tengok. Kami bimbing anda cara buat bisnes dengan FB Page, Blog, Instagram dan Youtube. Macam mana cara nak promote pada jiran, ofismate pun kami kongsikan. 

.
2. PRODUK YANG TINGGI PERMINTAAN
Maknanya sentiasa ada permintaan. Contohnya set bersalin, set menyusu dan set berpantang. Set cantek? Itu pun ada. Pasti mak-mak suka kan?

.
3. ADA SUPPORT GROUP
Support group bukan untuk isteri je. Geng suami pun ada support group. Boleh sembang-sembang contohnya masalah penyusuan, masalah sakit belakang masa mengandung, masalah urus masa, masalah bisnes. Masalah hati pun boleh tau. Sama-sama bantu bagi penyelesaian.

.
4. ADA SISTEM ONLINE PORTAL
Ni lebih kurang macam style dropship. Tapi ada sistem. HQ yang akan hantar produk2 yang diorder kepada pelanggan anda.

.
5. ADA MENTOR YANG DAH BERJAYA
Buat bisnes sorang2 memang boleh. Tapi mungkin kita mudah lost. Lain pulak kalau ada mentor. Dia bantu guide macam mana nak dapat kan 4 dan 5 angka sebulan. Jika salah dia tegur. Tak ada chance nak give-up. Nak give-up je kena ketuk. Haha. Eh tak. Belai manja uolss. 

.
6. YURAN SERENDAH RM68.90 SAHAJA
Kiranya itu modal awal. Murah kan? Dapat mula bisnes, dapat harga agen, dapat mentor yang bukan calang2. Boleh belajar banyak benda.

Banyak lagi sebenarnya yang anda akan dapat sama ada anda sedar atau tanpa anda sedari.

Jika berminat nak tahu boleh klik sini www.wasap.my/60195522329 jgn lupa bagi salam ye atau hai pun bulehhh๐Ÿ˜„

======
"Together we achieve success & grow"
Grow with #iReach
======




You Might Also Like

0 comments

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

About Me

My photo

Saya Siti Zubaidah bt Basrah merupakan seorang isteri kepada En.Suami yang bernama Nik Azizon b Abd Samad dan Mama kepada Si Comel Nik Azeeza Zuyyin juga pekerja untuk sebuah Syarikat. Saya ingin mengajak anda semua juga keluarga saya untuk bersama hidup sihat dan ceria serta Cantik sini Cantik sana dengan mengamalkan produk yang di jamin Halal dan berasaskan bahan semulajadi. Saya juga adalah indipendent Shaklee Distribuor dan COD anda di sekitar Puchong, Kinrara, Equine Park, Seri Kembangan, Bukit Jalil, Dengkil, Bangi, Putrajaya, Cyberjaya dan seluruh Malaysia

Blog Archive

Most Welcome