,

Apa yang best jadi Agent Shaklee

5/17/2017

Bizi benar kita sejak akhir akhir ni...ngeh ngeh ngeh.. Lagi dekat lagi bizi, tiba-tiba banyak pulak nak kena uruskan sebelum boleh bercuti dengan nyaman. 

(Ops abaikan muka yang sembab tu ya, masa ni sarat hamil 8bulan. Semangat lagi ke hq memborong vitamin..ngeh ngeh ngeh)

Walaupun bizi, dalam hati tetap ada Shak.lee dan sentiasa memberikan commitment sepenuh nya.

Tiba-tiba, terfikir eh! Apa yang asyik sangat dengan "bissness kecik ku" ini. Sampai tak pernah tak fikir kan tentang nya. 

Pertamanya, pastinya bukan hanya dek kerana untungnya, tetapi kerana kepuasan dapat membantu memperkenalkan produk yang bukan saja berkualiti tinggi tapi juga di yakini berkesan dari sumber semulajadi. Bukan buat produk syok sendiri dan overclaim.

Kedua nya tak yah nak pening-pening risau kan kualiti dan ramuan nya kerana semua itu di uruskan oleh Shak.lee siap ada Landmark Study lagi yang di jalankan oleh Para Saintis.

Ini yang buat kan ku Yakin dengan produk nya 😘

Mahu daftar keahlian Shaklee dan seterusnya mahu menjadi Agent Sah shaklee?

Sebelum tu sudikah anda untuk menerima tunjuk ajar dan belajar? Jika ya, anda lah yang kami cari. Peluang terbuka luas, rebut lah peluang untuk mengubaj nasib keluarga dan juga ekonomi keluarga anda.

Dafta Ahli cuma, rm68.90
Tak perlu simpan stok dan tak perlu modal besar pun
Anda tak tahu, kami akan berikan tunjuk ajar sampai pandai, sampai tahu dan boleh terbang sendiri. 

Jom, terus hubungi Siti 019-552 2329 untuk daftar ahli dan mula menjana pendapatan sampingan dari rumah.



You Might Also Like

0 comments

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

About Me

My photo

Saya Siti Zubaidah bt Basrah merupakan seorang isteri kepada En.Suami yang bernama Nik Azizon b Abd Samad dan Mama kepada Si Comel Nik Azeeza Zuyyin juga pekerja untuk sebuah Syarikat. Saya ingin mengajak anda semua juga keluarga saya untuk bersama hidup sihat dan ceria serta Cantik sini Cantik sana dengan mengamalkan produk yang di jamin Halal dan berasaskan bahan semulajadi. Saya juga adalah indipendent Shaklee Distribuor dan COD anda di sekitar Puchong, Kinrara, Equine Park, Seri Kembangan, Bukit Jalil, Dengkil, Bangi, Putrajaya, Cyberjaya dan seluruh Malaysia

Blog Archive

Most Welcome