, ,

Cara mudah Tingkat Kan tahap imunisasi anak

5/16/2017Dok sini jap, lihat hijau😘
(Abaikan muka tembam dan sembab tu, sebab tengah sarat 8bulan masa ni😂)

Bukan mudah untuk ibu-Ibu melepas kan anak-anak utk bebas bermain sebelum pasti kan mereka benar-benar sihat dan kawasan sekeliling yang selamat untuk pergerakan mereka. Saya yakin, semua ibu pun prihatin bab keselamatan anak-anak😘

Namun, bagaimana pula dengan pelbagai virus masa kini yang di luar kuasa kita? Bagaimana harus mengawal nya?

Saya, ambil langkah berjaga-jaga dengan menyediakan perisai dari dalam kepada anak-anak supaya mereka tidak mudah di jangkiti penyakit berjangkit dan virus.

Antara "Perisai favourite" ialah Biji labu @ Nutriferon.

Manfaat biji labu, Antaranya, ialah memerangi  virus, kuman dan mikrob, jangkitan kulat, mengatasi masalah kecacingan dan juga antioksidan yang tinggi utk menentang kanser.

Haa best ke best manfaat nye tu😉

Seisi keluarga pun boleh menikmati nya kerana ia juga bgus utk cantikkn kulit, kurangkan kedutan, awet muda, mengurangkan masalah senggugut dan membaiki masalah prostat.

Kalau nak cari satu Suplement untuk seisi anak-anak dan diri sendiri, Nutriferon la jawab nya😘


Info produk:Sekotak Nutriferon, 30x1.2g
Cukup penggunaan untuk 1bulan
Harga cuma rm181.25

Lihat bahan yang terkandung di dalamnya:Ramuan nya 100% semulajadi. Hubungi Siti sekarang 019-552 2329 untuk dapatkan nutriferon atau produk Shaklee yang lain juga dapatkan konsultasi dan cara makan vitamin yang betul untuk kesan yang Optimum.


#tsunamishaklee
#bijilabukhasiat
#nutriferon
#gt12

You Might Also Like

0 comments

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

About Me

My photo

Saya Siti Zubaidah bt Basrah merupakan seorang isteri kepada En.Suami yang bernama Nik Azizon b Abd Samad dan Mama kepada Si Comel Nik Azeeza Zuyyin juga pekerja untuk sebuah Syarikat. Saya ingin mengajak anda semua juga keluarga saya untuk bersama hidup sihat dan ceria serta Cantik sini Cantik sana dengan mengamalkan produk yang di jamin Halal dan berasaskan bahan semulajadi. Saya juga adalah indipendent Shaklee Distribuor dan COD anda di sekitar Puchong, Kinrara, Equine Park, Seri Kembangan, Bukit Jalil, Dengkil, Bangi, Putrajaya, Cyberjaya dan seluruh Malaysia

Blog Archive

Most Welcome