Resipi Sahur Tinggi Protien Cepat dan Berkhasiat

Assalamualaikum dan Selamat sejahtera kepada semua yang baca entry ini. Salam 4 Ramadhan. Semoga anda masih sihat dan bersemangat tambah semangat bila dah masuk hari ke 4 dah pun. Jadi perut dan badan udah terbiasa. Kan ksn .ke masih lagi ada tak larat dan tak bersemangat?

Hohoo meh nak share bagi anda lagi Semangat untuk berpuasa supaya bertenaga dan kenyang lebih lama. Oh! Resipo ni juga sesuai untuk ibi-ibu mantain production sudu, walaupun berpuasa.

Cara nya mudah dan cepat. Kalau terlambat bangun pun still sempat lagi ber sahur.

Resipi 1

Bahan-bahan:
Susu segar/ low fat/ full cream
Kurma
Oat
Kismis
Protien shake. Kita guna ESP Shaklee.

Caranya:
Campur kan kesemua didalam blender dan blend kan saja. Terus boleh diminum.

Resipi kedua:


Bahan-bahan:

Susu segar/ low fat / full cream
Kurma
Badam
Collagen 
Protien Shake. Kita guna ESP Shaklee.

Caranya:
Campur kan kesemua didalam blender dan blend kan saja. Terus boleh di minum.

Mudah dan Lazat juga Berkhasiat.

Cubalah hari ini 

Nak Order Protien Shake ESP?
Wassap Siti 019-552 2329


Product info:


 Esp (Energizing Soy Protein)
Berat bersih, 850g
Cukup penggunaan untuk 1bulan
Harga cuma, rm161.25


Terus hubungi Siti 019-552 2329,
Untuk dapatkan produk Shaklee dan ketahui jadual makan vitamin yang betul untuk kesan yang Optimum.