TIPS Penjagaan Jantung yang Sihat



Jantung berdegup sebanyak 72 kali per minit,
100,000 kali dalam sehari dan 3.6 Juta kali selama setahun.

Banyak kan angka tu😶

Jika ia berhenti berdegup, maka tamat lah sudah masa kita...

Sementara ia masih berdegup maka, jaga lah ia sebaik nya, agar kita boleh melakukan tanggungjawab kita sebagai, anak, ibu, isteri, suami, rakan, jiran, pekerja dan juga sebagai Khalifah nya Insyallah...

Persoalannya, bagaimana nak jaga jantung agar ia berdegup dan menyalurkan darah dengan lancar keseluruh badan dengan sihat dan teratur?

Cara- Cara​ nya,
(hehehe macam nak masak pulak😅)

- Ikan sumber Omega3,
- kekacang sumber vitamin B dan Folat.
- Teh sumber Antioksidan
- Buah-buahan sumber Vitamin C, A
- Sayuran hijau, sumber serat & kerotanoid (rendah kan risiko sakit jantung
- bawang putih, sebagai penurun kolestrol dan mengurangkan risiko kardiovaskular.

Kesemua makanan di atas harus di amal kan.. dan dengan kehidupan seharian biasanya kita ter ambil ringan dengan kepentingan nya.

Sebab itu lah, kita memerlukan Suplement utk memenuhi kekosongan nutrisi dan menampung Nutrisi yang telah hilang pada makanan di sebab kan faktor suhu semasa memasaknya..

Bila sebut Antioksidan dan Minyak Ikan, terus je teringat Vivix dan Omega. Suplement yang famos utk menjaga kesihatan jantung😍



Profuk info:


Berapakah harga Vivix dan Omega 3 dan berapa lama ia boleh tahan?

1. Vivix, 150ml
Cukup penggunaan untuk 1bulan
Harga cuma rm475

2. Omega Guard, 90biji
Cukup penggunaan untuk
1bulan (dewasa)
3bulan (kanak-kanak)
Harga cuma, rm136.25

Terus hubungi Siti 019-552 2329, untuk dapatkan produk Shaklee dan dapatkan juga cara makan vitamin yang betul untuk kesan yang Optimum.

Psst..bulan ni Shaklee ada Promotion, beli 3botol vivix boleh beli Ferrano Blender yang ada tulis Shaklee tau, limited Edition lagi. Cun giler. Dan juga dapat Rubbermaid Lunch Box limited edition. Juga FREE POSTAGE dan FREE SHAKLEE MEMBERSHIP dan paling menarik dapat CASH BONUS!! shaklee bagi, BEST KE BEST??

Cepat wassap Siti 019-552 2329

Siapa cepat dia dapat😘



#tsunamishaklee
#gt12
#suplementjantung