Tiada hajat yang terlalu besar untuk Allah Tunaikan



Belajar & baca teori itu mudah.

Tetapi nak apply dan nak konsisten apply, sesungguhnya ia memerlukan ketabahan yang kuat.

Cakap 'saya nak' itu senang. Cakap sahaja.

Ya saya nak macam yang awak dapat. Eh macam best kan.

Nak TUNJUK aku sungguh nak itu - ia bukan sekadar cakap. Mesti ada ACTION bersungguh mahu.

Orang yang dapat benda yang tak terjangkau dek akal adalah sebab dia SANGGUP buat usaha doa tawakkal yang juga tak terjangkau dek akal orang biasa-biasa.

Jadi kalau nak setiap hari pun boleh hantar dan ambil anak ke tadika/sekolah, masak setiap hari untuk keluarga sambil jana pendapatan sendiri yang selesa dari rumah dan setiap 3-4 bulan sekali travel overseas, setiap 1-2 bulan duduk hotel mewah,

Mulakan lah hari ini usaha, doa, tawakkal yang STRETCH our limits 💪💪💪

Tiada hajat yang terlalu besar untuk Allah tunaikan.. 💖

#myselfreminder
#tsunamishaklee