Tiada hajat yang terlalu besar untuk Allah Tunaikan

5/17/2017



Belajar & baca teori itu mudah.

Tetapi nak apply dan nak konsisten apply, sesungguhnya ia memerlukan ketabahan yang kuat.

Cakap 'saya nak' itu senang. Cakap sahaja.

Ya saya nak macam yang awak dapat. Eh macam best kan.

Nak TUNJUK aku sungguh nak itu - ia bukan sekadar cakap. Mesti ada ACTION bersungguh mahu.

Orang yang dapat benda yang tak terjangkau dek akal adalah sebab dia SANGGUP buat usaha doa tawakkal yang juga tak terjangkau dek akal orang biasa-biasa.

Jadi kalau nak setiap hari pun boleh hantar dan ambil anak ke tadika/sekolah, masak setiap hari untuk keluarga sambil jana pendapatan sendiri yang selesa dari rumah dan setiap 3-4 bulan sekali travel overseas, setiap 1-2 bulan duduk hotel mewah,

Mulakan lah hari ini usaha, doa, tawakkal yang STRETCH our limits 💪💪💪

Tiada hajat yang terlalu besar untuk Allah tunaikan.. 💖

#myselfreminder
#tsunamishaklee

You Might Also Like

0 comments

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

About Me

My photo

Saya Siti Zubaidah bt Basrah merupakan seorang isteri kepada En.Suami yang bernama Nik Azizon b Abd Samad dan Mama kepada Si Comel Nik Azeeza Zuyyin juga pekerja untuk sebuah Syarikat. Saya ingin mengajak anda semua juga keluarga saya untuk bersama hidup sihat dan ceria serta Cantik sini Cantik sana dengan mengamalkan produk yang di jamin Halal dan berasaskan bahan semulajadi. Saya juga adalah indipendent Shaklee Distribuor dan COD anda di sekitar Puchong, Kinrara, Equine Park, Seri Kembangan, Bukit Jalil, Dengkil, Bangi, Putrajaya, Cyberjaya dan seluruh Malaysia

Blog Archive

Most Welcome