Punca masalah Sakit Buah Pinggang



9% Malaysian ada masalah buah pinggang kronik. Dan Malaysian, pesakit dialisis #7 paling ramai di dunia! OMG

Of cos, kita ada vivix yg dah bantu suami Tinie Badri (pernah ada masalah buah pinggang bocor). Tapi jangan sampai tak jaga buah pinggang kita ni tau. Mcm mana nak jaga?

- kawal berat badan. Jangan lah buncit sangat. Terutamanya encik suami.
- jaga pemakanan. 1st, jauhi processed sugar. 2nd, elakkan processed food. 3rd, jangan skip detox 1-3 bulan sekali.
- aktif diri, banyakkan senaman. At least pun, banyakkan lah berjalan.

Mari lah kita sama2 jaga kesihatan ye. Ngeri weh bila bayangkan hampir 10% rakyat malaysia yg ada masalah buah pinggang kronik ni. Dah lah 10% malaysian pun ada masalah diabetes. Apa pulak la 10% penyakit lain nak jangkiti rakyat malaysia ni.

Kalau total up jadi 90%, pastikan kita dalam group ni 10% yg sihat ye. Kita cuba lah sedaya upaya.

Lihat Testimoni Vivix dan masalah buah pinggang.





Produk info:

Berapakah harga Vivix dan berapa lama ia boleh tahan?

1. Vivix, 150ml
Cukup penggunaan untuk 1bulan
Harga cuma rm475

Psst..bulan May ini Shaklee ada Promotion, beli 3botol vivix boleh beli Ferrano Blender yang ada tulis Shaklee tau, limited Edition lagi. Cun giler. Dan juga dapat Rubbermaid Lunch Box limited edition. Juga FREE POSTAGE dan FREE SHAKLEE MEMBERSHIP dan paling menarik dapat CASH BONUS!! Shaklee Bagi, BEST KE BEST??

Cepat wassap Siti 019-552 2329



Siapa cepat dia dapat😘