Jadual makan Vitamin semasa Puasa

Assalamualaikum dan Selemat berpuasa. Alhamdulillah harini selamat sudab kita semua ummat Islam berpuasa pada hari pertama. Ok, saya tak kau celoteh panjang-panjang, lets straight to the point. Hihii

Soalan Paling Famous, Bagaimana Jadual makan Vitamin semasa puasa?

Ok, sila rujuk jadual di atas tu. Cuma nya, kalau perasan kan, tak de pun ambil vitamin semasa sahur. 

Kenapa? 

Bukan lah tak boleh atau ada sebab terselindung. Cumanya kita tak mau nanti ada yang over dahaga pulak masa puasa. Contoh ambil Alfalfa semasa sahur, alfalfa perlu minjm air lebih, maka nanti masa puasa jenoh pulak tahan dahaga...

Tapi, untum sahur ambil ESP, Mealshake atau Chinch Shake Mix no problems. Memang di galakkan kerana, pengambilan Protien semasa sahur atau di waktu sarapan akan membuat kam perut lebih rilex dan tak meragam kelaparan. Perut kenyang lebih lama. Itulah caranya ESP membantu mereka yang gastrix kekal cergas walaupun berpuasa.

Ok, jika masih ada keraguan, boleh lah wassap Saya, Siti di taliam 019-552 2329 untuk sebarang persoalan anda mengenai Shaklee. Nak Order Shaklee pun boleh.

Ok, ingat wasap Siti 019-552 2329