Penggedar Sah Shaklee Seri Kembangan 2017

5/25/2017Saya Jual Shaklee dan Pengguna Setia Shaklee.

konsultasi dan cara makan berserta Tips2 berguna, saya akan beri, Percuma saja. Semua nya untuk u all yg sudi beli dengan saya. Jadi tak perlu lah nnt lepas beli gugel sana sini pulak.

Jadi apa-apa soalan pun berkenaan Set Shaklee yg di ambil boleh terus direct dengan saya bebila pun, insyallah akan di jawab secepat dan sebaik nya.

Untuk segala permasalahan kesihatan dan jika Nak tahu mana satu Set yang sesuai dengan budget dan masalah anda atau Nak Mulakan Bissness Online atau orang sebut Dropship untuk menambah pendapatan keluarga juga sangat di alu-alu kan. 

wassap aje Siti 019-552 2329

Bagi anda yang berada di sekitar Seri kembangan dan Equine Park, Pasar Borong Selangor, Taman Lestari Putra, The Mines dan Puncak Jalil boleh terus roger Siti.

Set Shaklee terdiri daripada:

Set kecantikan
Set Berpantang 
Set Hamil
Set Tambah susu
Set kesihatan
Set Energy Booster
Set awet muda
Set lelaki hebat
Set anak bijak
Set minda
Set rumah
Penapis air Shaklee


Ingat Shaklee, Ingat Siti
019-552 2329

You Might Also Like

0 comments

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

About Me

My photo

Saya Siti Zubaidah bt Basrah merupakan seorang isteri kepada En.Suami yang bernama Nik Azizon b Abd Samad dan Mama kepada Si Comel Nik Azeeza Zuyyin juga pekerja untuk sebuah Syarikat. Saya ingin mengajak anda semua juga keluarga saya untuk bersama hidup sihat dan ceria serta Cantik sini Cantik sana dengan mengamalkan produk yang di jamin Halal dan berasaskan bahan semulajadi. Saya juga adalah indipendent Shaklee Distribuor dan COD anda di sekitar Puchong, Kinrara, Equine Park, Seri Kembangan, Bukit Jalil, Dengkil, Bangi, Putrajaya, Cyberjaya dan seluruh Malaysia

Blog Archive

Most Welcome