Bagaimana Atasi masalah Hb Low masa Hamil


Dalam banyak Vitamin yg dah try, dari dulu payah nau nak try Vitalea dan Bcomplex. Orang kata sebab bau nya? Betul ke? Hehehe 

Tu la jgn dengar ckp org bulat2, try dulu baru tau.

Sebelum ni, masa preggy HB Low sokmo rasa cepat letih, lesu, tak bermaya, nak tidooooo aje..

Haa dah try ni, baru tau..tiada rasa semua yg di atas. Badan lebih cergas, tak mudah letih, segar je, yg penting HB tak de dah Low. Mantain aje.

Kenapa lepas amik Bcomplex urin jadi color kuning? 

Perubahan pada warna urin bergantung kepada jenis Vitamin B yang kita ambil. Vitamin tertentu seperti vitamin B1 iaitu thiamine, Vitamin B3 atau Niacin dan Vitamin B6 yang juga dikenali sebagai Pyridoxine diketahui berwarna putih dalam bentuk semula jadi mereka. Oleh itu, tidak ada perubahan ketara dalam pyridoxine, niasin dan warna thiamine pada urin. 

Walau bagaimanapun, Vitamin B2 (Riboflavin) adalah berwarna jingga dan oleh itu, ia juga mungkin menyebabkan warna urin bertukar jingga.😉

Sumber: Home Remedies, Share Care

Dah tau kan, apa nak buat kalau Hb Low? 
Maka, Jom la kita pakat amalkan Bcomplex dan Vitalea. Ibu sihat anak pun sihat. 

Pssstt..
Vitalea Shaklee Boleh bantu kulit tambah Gojes tau😉

Berapa pula harganya?

Vitalea with Iron Formula
Sebotol mengandungi 120biji
Cukup penggunaan 2-4 bulan
Cuma rm88.75

Bcomplex 
Sebotol mengandungi 120biji
Cukup penggunaan 2-4 bulan
Cuma rm53.75

Nak harga lebih menjimatkan? Meh akak tolong😉

Wassap aje Siti 019-552 2329
Your Trusted Shaklee SID 

Shaklee Cod area Seri kembangan, Equine Park, Pasar Borong Selangor dan The Mines 

#tsunamishaklee
#landmarkstudy
#shakleeeffect
#liveamazing
#GT12
#task52
#hblowpenawar