Tips kekal kan berat badan semasa bercuti walaupun makan banyak





Akk ni jarang la nak bercuti-cuti, kalau cuti tak lain tak bukan, ke kampung la kita😂

Kalau dah balik kampung apa lagi, makan makan dan makan. Ngeh ngeh ngeh...

Nak tips Cuti-Cuti dan makan tak hengat tapi berat badan maintain??

Haaa, amalkan la Lecithin dan Herblax, semestinya dari Shaklee😉

Lecithin + Herbalx ni dah jadi set kurus basic tau. Lecithin mmbantu memecahkan lemak yang kita makan terlebih tu, Herb Lax mambantu mencuci dan detox usus seterusnya membawa keluar semua lemak yang di pecahkan oleh lecithin tadi. Jadi, lelemaks tu tak sempat la nak berkampung dah kena checkout! Hahahaha

Yg tu, cara maintain kan berat. Kalau nak turunkan berat lain pulak gaya nya walaupun amik suplement yang sama😃

Haa nak tau?? meh pm tepi, akk bagi rahsia turun berat secara alami. 😘

Berapakah Harga Set ini?
Lecithin 180biji, rm52.50
Herbblax 120biji, rm52.50
Kedua nya cukup utk sebulan😉

Wassap/ sms Siti 019-552 2329
Your Trusted Shaklee SID 

#tsunamishaklee
#gt12
#cuticutimakanbanyakberatmantain
#lelemaksemuasilachekoutsekarang