Perbezaan Vivix dan Jus kesihatan yang lain


Vivix mahal, baik beli jus anggur mak limah. 

Pertama skali akk nak bagitau yang vivix Langsung TAK Sama dengan mana-mana jus kesihatan yang terdapat di pasaran.

Tapi, masih tetap ramai yang tergila-gila kan Vivix sampai ramai je yang tak teragak-agak untuk beli 6botol dan dapat lagi sebotol, sempena promotion  bulan ni, sapai habis licin stok dan terpaksa restock semula😎

Kenapa? Kenapa? 

Sebab deme dah rasa perbezaan dan melihat sendiri keberkesanan nya. Sekali cuba terus tau beza dan tak nak bertukar lagi. Ni bukan akk syok sendiri ya. Kami Ada raaaamai yang repeat order dan baaanyak testimoni Vivix dengan pelbagai masalah kesihatan.

Lagi satu, Vivix telah Di Paten kan. Makna nya hanya Shaklee aje yang ada ramuan hebat Antioksidan yang mampu menembusi hingga ke tahap DNA. Bukan akk Syok sendiri jugak. Sebab ini Para Saintis yang sudah pun buat kajian dan Di iktiraf antarabangsa. Kami ada LandMark Study yang membuktikan nya. Boleh jugak google Landmark Study kalau mau😎

Sebab tu, ramai yang mempunyai masalah kesihatan Kronik tak teragak-agak untuk mengamalkan Vivix. 

Anda pun nak berikhtiar sembuh? Dah lama cari penawar untuk masalah kesihatan tapi tak jumpa dan ragu-ragu? Meh amalkan Vivix, tak perlu risau kerana bila sebut je Shaklee, dah tau dah, Sentiasa Berkesan, Sentiasa Semulajadi, Sentiasa Mesra Alam.

Wassap Siti 019-552 2329
Untuk maklumat lanjut Vivix.

#gt12
#tsunamishaklee
#vivixpromotion