, ,

Keunikan Anggur muscadine di Dalam Vivix Shaklee

1/16/2017
Anggur Muscadine🍇

Menurut Brunswick Biomedical Laboratories of Wareham, Massachusetts pada tahun 2003 , anggur muscadine mempunyai kandungan ORAC (Oxygen Radical Absorbing Capacity) yang tertinggi antara yang mereka pernah kaji. Ini juga bersamaan dengan 6-8 kali ganda lebih tinggi berbanding blueberri.

Anggur muscadine juga kaya dengan antioksidan yang dikenali sebagai Oligomeric proanthocyanidins (OPC). OPC dikatakan mempunyai kuasa antioksidan yang lebih kuat berbanding vitamin C dan vitamin E.

Anggur muscadine mempunyai kadar resveratrol yang 6x lebih tinggi dari anggur merah.  Ia satu-satunya anggur yang mengandungi Ellagic Acid iaitu sejenis bahan antikanser dan antiradang.

Shaklee menggunakan keseluruhan buah anggur muscadine ini termasuk kulit, isi dan bijinya kerana

👉Anti oksidan dan phytonutrients yang tinggi dalam kulit anggur

👉Kandungan Resveratrol yang tinggi di dalam biji anggur

👉Isinya juga mengandungi nutrien yang sangat berguna

Ini lah, salah satu Penemuan Hebat di dalam Ramuan Vivix yang tinggi Antioksidan dan kaya Resveratrol dan Polifenol yang mampu mencegah pelbagai penyakit kronik termasuk Kanser.

Ikhtiar Sembuh dengan Vivix, 
wassap/sms Siti 019-552 2329

Vivix Shaklee Promotion 2017
Beli 1, rm475
Beli 2 diskaun 5%, rm7xx
Beli 2 dapat lagi 1 botol, rm24xx

FREE membership 
FREE Postage 
Cash Bonus hingga rm200+

You Might Also Like

0 comments

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

About Me

My photo

Saya Siti Zubaidah bt Basrah merupakan seorang isteri kepada En.Suami yang bernama Nik Azizon b Abd Samad dan Mama kepada Si Comel Nik Azeeza Zuyyin juga pekerja untuk sebuah Syarikat. Saya ingin mengajak anda semua juga keluarga saya untuk bersama hidup sihat dan ceria serta Cantik sini Cantik sana dengan mengamalkan produk yang di jamin Halal dan berasaskan bahan semulajadi. Saya juga adalah indipendent Shaklee Distribuor dan COD anda di sekitar Puchong, Kinrara, Equine Park, Seri Kembangan, Bukit Jalil, Dengkil, Bangi, Putrajaya, Cyberjaya dan seluruh Malaysia

Blog Archive

Most Welcome